Reklama

Reklama

Sartana nella valle degli avvoltoi

  • USA Sartana in the Valley of Death

Obsahy(1)

Psanci bratia Douglasovci vedení Anthonym (Wayde Preston) vytvoria nepokojné spojenectvo so Sartanou (Wiliam Berger), aby získali skryté zlato z predchádzajúcej lúpeže... (westerns)

Recenze (3)

špaček421 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem viděl zkrácenou verzi, která například totálně vykastrovala závěrečnou scénu. Do té doby jde o běžný pískovnový špageťák se sem tam nudnými scénami a nadstandardně poměrně dobrým obsazením, kdy hrdinu hraje William Berger, a padouchy zajímavý Wayde Preston (mnohem lepší než pořád dokola Gordon Mitchell) a Aldo Berti, jakoby nahrazující Kinskiho. Jedna WTF scéna (vysvětlená v delší verzi, taky to blbci vystřihli - takže až Berger vystřelí do země a ta vybuchne, vězte, že předtím vytáhl tyčku dynamitu a hodil ji na zem - a toto bylo vystřiženo) během filmu sice byla, ale nerušila tolik, jako konec, ke kterému to celou dobu směřuje a najednou není. Hezká písnička Augusta Martelliho, navíc hraná hezkou kytaristkou v hospodě. Slabší tři hvězdičky. ()

kkarx odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsem ani nedokoukal. Šířka obrazu vypadá, jakoby snad kameraman zapomněl vypnout na kameře zoom. Je to naprosto šílený. Nejprve jsem myslel, že to je jen špatná verze, ale ne, tak je to natočený. Nic tak otřesnýho jsem v žádném jiném filmu snad nikdy ještě neviděl. Není možný se vůbec orientovat a bolí z toho hlava. Mně osobně u toho bylo ještě na zvracení. Obdivuju každého, kdo měl výdrž od začátku do konce. ()

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabší "nepravý" Sartana. Scénář hodně pitomý. Sartana jako hipík, no a scéna se škorpiónem, jak z hororu. K popukání. V rámci žánru za 2. ()

Reklama

Reklama