Reklama

Reklama

Panika v městečku

  • Belgie Panique au village (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kôň má narodeniny. Jeho spolubývajúci, kovboj a indián doslova priťahujú problémy a katastrofy. Tentoraz sa rozhodnú darovať koňovi tehlový gril. Internetová objednávka tehál má však následky nečakaných rozmerov. A akoby toho nebolo dosť, počas noci začnú záhadne miznúť múry ich domu. Honba za zlodejmi z vodných hlbín ich zavedie do stredu zeme a do rúk dvoch šialených vedcov uprostred večného snehu a zimy... Podarí sa im získať svoj dom späť? Stihne kôň hodinu klavíra u svojej tajnej lásky, madam Longrée? Vo filme plnom absurdných a originálnych situácií autori rozhýbali klasické plastové postavičky z detských čias. Film vznikol na motívy rovnomenného seriálu. (maryam)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (380)

kajas 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut jsem absolutně nechápala, co se na obrazovce přede mnou děje, po největší šílenosti přišla další a další a... neskutečně jsem se díky fantazii tvůrců bavila :). Pravdou ale je, že ač má na celovečerák poměrně krátkou stopáž, v druhé polovině už "Panika v městečku" nedokáže moc překvapit. Krátkometrážní formát v tomhle případě asi účinkuje lépe. Zábava to je ale přesto veliká ;). ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec to u mne na pět nebylo. Sem tam jsem se smál, až jsem se za břicho popadal a ty vpravdě tuze netypické a z části absurdní nápady byly někdy velice trefné. Občas se tam však opakovaly stejné věci a nutno říci, že po hodině už autorům trochu docházel nápad. Celkově vzato hodně netypický film, který však asi potěší spíše dospělé, než malé děti. ()

Reklama

Rogue 

všechny recenze uživatele

Kovboj, indián a kůň a bydlej spolu v takovym baráčku... indián má pokoj s kovbojem, takže jsou asi trochu teplí, ale kůň je zabouchlej do paní koňový, co učí v hudebce. No a kůň má narozeniny a tak mu indián s kovbojem chtěj postavit barbecuje gril. Jenže když objednávaj cihly po netu, tak omylem místo 50 cihel objednaj 50 miliónů. A tak aby se kůň nenasral (protože nejspíš všechno platí), tak ty cihly naskládaj nahoru na barák. Jenže ono jim ho to zarazí do země a tak musej postavit novej. No, jenže když ho rozestavěj a ráno vstanou, tak zjistěj, že jim ho ukradli potápěči z jezera od sousedů a paní potápěčová jim tam dělá vafle. No a tak o ten barák začnou válčit a házej po sobě mečouny a střílej krávy a tak. Jo a taky jsou chvilku na antarktidě, kde jezdí skupinka šílenejch vědců v obrovskym plechovym tučňákovi, co odpaluje sněhový koule. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Po skončení filmu jsem si říkal: "Cože, to už to skončilo? Vždyť muselo uběhnout teprve deset minut." Film má opravdu velké tempo a nenechá vás ani na vteřinu vydechnout. Rychlé pohyby, rychlé dialogy ve francoužštině a rychlý spád. U tohoto filmečku mě nejen bavili povedené hlášky, ale i animace. Nebo spíše pohyby a gesta některých postaviček. Takže pokud se nesmějete právě nějakému vtipu, smějete se animaci. Skvělé odreagování po náročném dni. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

To bylo tak správně šáhlý! :) Zajímalo by mě kolik dohromady potřebovali figurek, protože tolik póz vždycky nahodili.. Jinak Pan Kůň rules - ta postava je vtipná a to nemusí mít ani dialog. A taky pronesli skvělou větu, která zněla nějak takto: MOC TOHO VYPIL, PIVO JE HOLD MOC LEVNÝ, MĚLO BY BÝT DRAŽŠÍ!!! :DDD ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Za 260 dnů se dvojici animátorů podařilo oživit na 1500 plastových protagonistů - každou postavičku bylo třeba nejméně dvěstěkrát naklonovat a rozhýbat do souvislého pásma. (Sinecod)
  • Film bol premietnutý v oficiálnom nesúťažnom výbere filmového festivalu v Cannes 2009 a ako úvodný film Medzinárodného festivalu animovaných filmov v Annecy 2009. (maryam)
  • Film je natočen podle stejnojmenného seriálu, kde kovboj, indián a kůň vystupují v každodenních pětiminutových skečích. (Terva)

Reklama

Reklama