Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Civilizace se zhroutila, ale lidé přežili. A zůstat naživu znamená sehnat si cokoli pojízdného a nikdy se nezastavovat. Pouštní oblast Lost Angels si totiž uzurpuje despotický maskovaný maniak s neukojitelnou chutí po bílém mase, jenž má své bruslící pohůnky všude. Odvahu vzdorovat si zachovává jen hrstka svatých žen na kolečkových bruslích a jedna policejní skate patrola. Vítejte ve světě bruslo-ostrých, kde nikdo nechodí pěšky a vládne tu jediné pravidlo: Skate or die! Michiganský odchovanec Donald G. Jackson proslul jednak jako spoluautor unikátní metody „zenové filmařiny“, jež se obejde bez scénáře a spoléhá na sílu okamžiku před kamerou, jakož i umíněný tvůrčí samorost schopný natočit barvitý akční film s nulovým rozpočtem. Natáčení Bruslo-ostří ostatně Jackson zafinancoval z vlastních kapes krátce poté, co se přistěhoval do L.A., a film byl pak jako jeden z prvních uveden rovnou na videotrh, kde se dočkal značné slávy. Jak by také někdo mohl odolat kombinaci bezoktanového Šíleného Maxe, nadutého wrestlingu, jeptišek s balisongy, očistného rituálu ve vířivce a totální oddanosti k jízdě na bruslích, skejtu nebo v nákupním vozíku! (Festival otrlého diváka)

(více)

Recenze (2)

KhalifaW 

všechny recenze uživatele

Film nedává v ničem smysl. Lehtivé souboje sexy nahých jeptišek v bazénku, KOLEČKOVÉ BRUSLE VŠUDE, pes v převleku, "bojový" zvuk u kazdého vytažení nože, padouch maňásek.... a mnoho dalšího :D Vlastně je to docela zábava když od toho člověk nemá absolutně žádné očekávání. (Film jsem viděl v Aeru na festivalu otrlého diváka v tu chvíli to byl jeden z nejlepších kinematografickcýh zážitků, doma však to bude docela pokulhávat) ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Dostal se ke mě Roller Blade Warriors a tak jsem si řekl, že se pokusím sehnat všechny nakonec se mi to až na jeden podařilo. Řád žen kuželu na bruslích modlící se k smajlíkovi a tendencí se při modlení svlékat a proti nim otrhaní blázni taky na bruslích ,kteří zas mají smajlíka s (takovou pusou vvvvv) a poslouchají nějakého malého skřeta už jen tohle vyvolá úsměv na tváři. Ono vlastně všechno je k smíchu jako např: rádoby akce nebo obyčejný motýlek (nůž), který vydává při pohybu zvuk jak pořádný švih mačetou. Alespoň, že některé holky byly pěkné tudíž něco pro oko když k tomu přičtu úsměv na tváři během filmu tak se to rovná alespoň jedné * . ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama