Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době, kdy byl Derek Washinghton (Ron Hall) ještě dítětem, na vlastní oči viděl vraždu vlastního otce. Tento traumatický zážitek na něm zanechal hlubokou jizvu, která krvácí při každém pohledu na krev. Během tajné operace za dopadení vysoce postaveného padělatele (Mel Novak) se podobným pohledům ovšem ubránit nedokáže. Jeho přečíslená jednotka je kompletně zmasakrována a jen Derek se jako zázrakem bez úhony dostává do bezpečí. Chuť po pomstě je ale natolik silná, že se v přípravách na Slovakovo dopadení ocitá v rukou lokálního dealera se zbraněmi, od kterého se dozvídá o Slovakově upířím původu. S jeho znalostmi starodávných lovců upírů se Derek rozhoduje pro finální akt, který snad uleví jeho mysli a zacelí rozjitřené rány z dětství. (Conspi)

(více)

Recenze (2)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco rafinovaného, ale tohle někdo točil u někoho na zahradě. Žádná akce, jenom nějaký mavání tyčema a sedicí afroameričan na gauči žvatlajíc. ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Nechci, aby to vyznělo rasisticky, ale pokud se černej bratr rozhodne napsat, zrežírovat, produkovat a zahrát si hlavní roli v upírským hororu, kterej se převážně odehrává v noci, měl by si sehnat dobrýho kameramana. Jinak se totiž jeho hereckej výkon omezuje pouze na oční bělmo a čerstvě vybělený zuby. Tedy ne že by to v tomhle případě vadilo. Hlavní star Ron Hall má charisma pytle s cementem, režijní schopnosti prvoka a jeho pokus, kterak s nulovým rozpočtem kopírovat Snipesova Bladea, budí zaslouženou lítost. Akce, scénář, herecký výkony, kamera, zvuk... V tomhle filmu je špatně prostě všechno. Není se co divit, protože producentem je David Huey a jeho Cineexcel, známá to továrna na superlevný brakový šunty. Každopádně, pokud někdo miluje špatný filmy, královsky se pobaví. ()

Reklama

Reklama