Reklama

Reklama

Foo Fighters: Skin and Bones

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 2006, 78 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Grohl a spol. připravili pro své fanoušky po vydání své páté řadové desky (In your Honor) další záznam ze svého vystoupení. Foo Fighters pojmenovali svůj počin "Skin and Bones", jedná se o živý záznam z vystoupení pod střechou v Pantages Theater v L.A. FF tentokrát přibrali do party další čtyři hudebníky (např.Pata Smeara) a hrají své starší hitovky či nové písně v unplugged verzích.

Seznam skladeb:  Intro
Razor
Over And Out
Walking After You
Marigold
My Hero
Next Year
Another Round
Big Me
Cold Day In The Sun
Skin And Bones
February Stars
Times Like These
Friend Of A Friend
Best Of You
Everlong (royaler)

(více)

Recenze (7)

nevermore 

všechny recenze uživatele

D. Grohl je tu ve vynikající hlasové kondici (možná to je i tím, že tak klasicky neřve :)). JInak foukačka, xylofon, čistej zvuk, perfektní. Chris chudák vypadá tak připosraně, jestli mu Pat nadobro nevezme flek, hlavně když se s Davem začnou objímat. Naštěstí se rozhodli pro cestu tří kytar namísto vylučování. Teda aspoň k tomuto dni. Top songy v této úpravě: Skin and Bones, Over and Out (fakt špica), Still (to je tak, když jeden temný tón - tady na klavíře- ve správný moment, dokáže rozklepat celýho člověka). Evergreeny ani není potřeba zmiňovat. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Úžasný akustický počin. FF vzali do ruky španělky a rozhodli se že tentokrát to zkusí jinak. nabízí Vám abyste se s nimi ponořili do jejich melodií tentokráte v jiném kabátku. A je to nádherný zážitek. Už tak mě jejich hudba nutí přemýšlet, ovšem když jí rozjedou akusticky stává se z ní něco zvláštního, hloubavého. Krásná je taktéž úvodní scéna kdy Vás Dave provede celým zázemím koncertu s kytarou v ruce a hlavním motivem koncertu ve strunách. Potkáte taktéž jeho ženu a dítko:) nemůžu jinak. Tohle je prostě paráda a doporučuji každému fandovi:) ()

Reklama

Khumbac 

všechny recenze uživatele

No a ten supr začatek kdy Dejf Gól jde s kitaru chodbu a brnka si pisničku SKIN AND BONES otevře si dřvi a dal pokračuje v melodyji před harantem. A pak na lodičkách brnky brnk s celú kapelú. Né teď vážně :-) Je to prostě srdcovka ! Těším se na další desku jak nedávno FOOS oznámili. A propo přidávám ještě odkaz na koncert zde. A propo2: Grohl zaspíval i "Marigold" píseň jež nahrál i s NIRVANOU. ()

jurama525 

všechny recenze uživatele

Něco jak MTV unplugged od Nirvany jen o několik let později. Skvěla atnosfera, vykon celé kapely a hlavně Davida podtrhuje tento masivni zažitek . Ještě k tomu skvěle vybare songy . Nemam co vytknout . Parada ()

Zajímavosti (1)

  • Na koncertě vystupuje také houslistka a přítelkyně kapely Petra Haden, která také přispěla k nahrávání tehdy aktuálního alba ''In Your Honour''. (GreatestFan)

Reklama

Reklama