Reklama

Reklama

Útěk k legiím

(pořad)
  • Velká Británie Escape to the Legion
Reality-TV
Velká Británie, 2005, 4x50 min

Účinkují:

Bear Grylls
(další profese)

Obsahy(1)

Francouzská cizinecká legie je po generace oslavována jako útočiště mužů hledajících druhou životní šanci. Jaká je ale doopravdy? Dobrodruh a badatel Bear Grylls vyráží na Saharu, aby to zjistil. Spolu s jedenácti dobrovolníky, od bývalých zločinců po snaživé obchodníky, absolvuje tvrdý měsíční výcvik v bývalé legionářské pevnosti v západní části Sahary, která vznikla, aby poskytla podmínky pro náročný legionářský základní výcvik, jenž patří mezi nejtvrdší a nejtrýznivější fyzické i psychické zkoušky, jaké člověk zná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

jorgus 

všechny recenze uživatele

zajimavy napad, dobre vybrana skupina...oproti ostatnim commentum zde, bych ale privital jeste vetsi dril a buzeraci cvicitelu..nerikam ze to meli jednoduche, ale jak sami rikali na konci..opravdovy vycvik u Legii byl daleko narocnejsi..tesil jsem se na opravdovy extrem..tohle zustalo nekde na pul cesty:) ()

Caaslav 

všechny recenze uživatele

je mou chybou, že jsem si pořádně nepřečetl popisek, a hlavně komentáře, před tím než jsem tohle zhlédnul...ale čekal jsem opravdový dokument o výcviku a působení vojáků v cizinecké legii a ne dokument s výraznými prvky reality show....rozhodoval jsem se mezi 3 a 4 * ale dám 3* právě kvůli tomu, že je to více o lidech než o cizinecké legii... ()

Reklama

Johnnas 

všechny recenze uživatele

Tohle nutí člověka k zamyšlení, nad sebou samým a způsobem současného materialistického života v současném "vyspělém" světě. Existují i jiné hodnoty. I to nabízí tahle "osvěžující" série, kromě každodenního drilu, hektolitrů vypocené vody a velkého sebepřekonání některých účastníků. Přesto škoda, počet dílů mohl být minimálně dvojnásobný. ()

R4D0 

všechny recenze uživatele

Od samotného začiatku až po koniec som bol,neviem ako to povädať bol som v akom si tranze ktorý ma prešiel až po skončení posledného dielu.Serial ktorý vyráža dych,serial pri ktorom sa človek ani na minútku nenudí pretože,vníma "Francúzsku Cudzineckú Légiu" a skúseného dobrodruha Bear-a Grylls-a ako prežíva najtvrdší výcvik v živote len toľko by som chcel doplniť že "Utek k Légii" patrí medzi moje najoblubenejšie serialy na široko daľeko. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Edward Michael Grylls, prezývaný Bear, je týpek, ktorého len tak niečo nezaskočí. Svoje dlhoročné skúsenosti z armády a špeciálnych vojenských jednotiek SAS využil k tomu, aby ukázal televíznym divákom to, ako sa dá prežiť v skutočne extrémnych situáciach. Dokáže prežiť na tých najnehostinejších, najnebezpečnejších miestach. Nezloží ho vyprahnutá púšť, hustý prales, zahnívajúce močiare, ani chladné ľadové planiny. Jeho vytrvalosť, zručnosť, fyzická aj psychická kondícia a znalosti prírody sú obdivuhodné. Predviedol to v dokumentárnej sérii "Nutné k prežitiu". Bude mu to užitočné aj pri nesmierne náročnom výcviku kadetov do francúzskej cudzineckej légie, na ktorý sa podujal v roku 2005? Chcete vedieť, či sa mu ho podarilo absolvovať? Ak áno, tak si pozrite štvordielnu sériu "Útek k légiam". **** ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama