Reklama

Reklama

Svět motorů

(pořad)
Sportovní
Česko, 2002, 40 min

Kamera:

Pavel Klener

Obsahy(1)

Pořad připravuje pravidelně společnost Mediasport ve spolupráci s Českou televizí. V pořadu jsou reportáže z českých šampionátů v rallye, autocrossu a rallycrossu, mistrovství světa v rallye (WRC), šampionátu IRC, mistrovství Evropy v autocrossu a rallycrossu a dalších disciplín. (zdeny99)

Recenze (7)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Pořad pro příznivce motorismů a současně reklama na automobily. Auta mě jen málokdy vzrušovala. Jsou to jen - jak se říkalo v šedesátých letech - přibližovadla. Dříve jsem žasl, kolik peněz někdo utratí za nový vůz, na který si spoří třeba i deset let. Kolik jen dnů musel chodit takový člověk do práce a pak ji promění za kus plechu, který tak rychle stárne a ztrácí na hodnotě. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Jak vidno tu není moc fandů motorismu a to je škoda! Je to skvělý pořad, který zabrousí do mnoha odvětví a vše na výbornou.. 5z5 ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tehdy docela dobrý pořad, ale po té, co člověk vidí Eurosport a další kanály, kde jsou pořady věnované rallye a dalším disciplínám, tak vidím, že je to jen velká bída. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Vysoko hodnotím hlavně proto, že se pořad věnuje i "nekomerčním" disciplínám (autokros, motokros...), které jinak v TV moc k shlédnutí nejsou. ()

Street69 

všechny recenze uživatele

Jelikož se jedná o pořad pro vybrané publikum, nebudu komentovat vyjádření lidí, kteří se o motorsport nezajímají a přesto jsou schopni tento pořad zavrhnout. Budu hodnotit jeho obsah, jsem obrovský fanda aut a rychlých kol a každý týden se těším na další díly. Vzhledem k tomu, že podobných pořadů je na neplacených kanálech velice pomálu, jsem opravdu rád, že tento je schopný udržet vás v aktuálním dění nejen tuzemského motorsportu. ()

Reklama

Reklama