Reklama

Reklama

Když jdete cestou do školy zkratkou přes les, můžete ušetřit spoustu času. Avšak nikdo z místních dětí tuto možnost nevyužívá. Vše jen kvůli tajemnému domu a muži, který v něm bydlí. Místní povídačky říkají, že tento dům měl před lety něco společného se zmizením několika puberťáků... (LIVINGDEAD)

Recenze (78)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tomuhle já říkám "horor z pásové výroby". Co tím myslím? Natočeno s nízkým rozpočtem, minimem ambicí, lacinými herci druhé kategorie a určeno pro velmi nenáročné publikum. Smrtelnou nudu sice u tohoto snímku nezažijete, ale nadšení se rozhodně nedostaví a tak nějak pasivně a bez většího zájmu u toho v podstatě ztratíme 100 minut života. Dějově to na mě působilo dost sterilně a i když pár scén je celkem nosných a zachraňuje to od té nejhorší nudy, přesto je to typický představitel vlny laciných hororových filmů, kterých teď na nás USA bohužel chrlí až moc. ()

Hucocaky 

všechny recenze uživatele

Iba dve hviezdicky aj to len pre krásnu Katrinu Browden. Myslim, ze sam by som dokazal napisat lepsi scenar. Film ma vela chyb, obsah je az prilis zjednoduseny. Na konci snimku sa objavil "vzrat" ktory tam vsak nemal co robit, to len svedci o tom, ze reziser bude amater. Nemozeme predsa rozpravat pribeh o jankovi a marienke, ktori si preziju cestu do lesa, preskakaju mnoho prekazok, boja sa zlej jezibaby, a na konci vysvitne ze, vlastne vrahovia su oni sami. 2/10 ()

Reklama

oliveros 

všechny recenze uživatele

Nevhodné pre čo i len menej náročných jedincov s priemerne rozvinutou schopnosťou uvažovania a vekom nad 15 rokov. Tu predstavený námet je maximálne domrvený a pýši sa slušnou frekvenciou prihlúplych okamžikov. Opäť jeden smutný zápis roku 2009 v žánri, ktorý sa vďaka podobným skvostom stáva hanbou kinematografie. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Slabší hororovej "průměrňák". Docela fajn obsazení a celkem svižně utíkající děj. Flashbacky, který během filmu ukazovaly už dopředu jasnou pointu, vyplňovaly děj docela stylově. Škoda, že tvůrci závěrečnou masakr část vyloženě odflákli a aby v divákovi aspoň něco zůstalo, přidali tečku, která měla představovat analogii celýho tragickýho příběhu. To nakonec bylo asi jediný překvápko celýho filmu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Typický teenagerský horor. Celé je to takové unylé a bez nápadu, a to jak po řemeslné stránce, tak i co se děje týče. Film obsahuje dva zvraty, respektive překvapení - první je tak průhledný, že jej každý zběhlejší divák rozpozná hned, jak se na něj začne připravovat půda, a ten druhý je špatný vtip. Kravina na druhou. The Shortcut zkrátka doporučit nelze, ačkoli nemůžu říct, že bych se u toho zas až tak úplně nudil. 5/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Při fotbalovém tréninku hraje „Hurt You“ od The Sounds. (Duoscop)

Reklama

Reklama