Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie začíná řešit vraždu uškrcené oběti. Při pátrání zjišťuje, že tento případ má něco společného s případem, který se udál před 14ti lety na lodi v docích. Do případu se znovu zaplete detektiv, který po dvou letech pátrání nedokázal ke starému případu na nic přijít, ale teď to vypadá, že by se mohl konečně dobrat k rozuzlení. (balone)

(více)

Recenze (69)

balone 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se rozhodoval, jak tento film hodnotit, dlouho jsem se na něj také těšil, nakonec jsem se rozhodl o vyšší hodnocení a to z jednoho prostého důvodu, že mě film uchvátil svojí hudbou, svým obrazem a příběh byl originální (samozřejmě beru v potaz, že je to na základě japonského seriálu), i když zde mohly být vidět prvky jiných korejských filmů, jen proto jsem se rozhodoval. 85% ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, docela mě to zklamalo. První polovina mě vyloženě znechutila, ztrácel jsem se ve změti jmen, událostí a motivací a vůbec nevěděl vo co gou. Druhá "vystvětlovací" část leccos zachranuje, ovšem když člověk polovinu filmu neví kdo je tam ten a proč ten dělá tohle a další támhleto, k postavám si nevytvoří ani za těch 135 minut vztah a těžko pak budou fungovat dojemné momenty v závěru. Film také postrádá nějaké extrémně silné scény, prostě něco co by mě šokovalo, zarazilo do sedačky. Hudba pěkná a několikrát dokonce její souznění s obrazem evokovalo Oldboye, avšak jenom v náznacích, protože to je přece jenom vyšší liga. ()

Reklama

May 

všechny recenze uživatele

Patos uhledne zabaleny do hysterickeho kabatku. Nesmyslne natahovani a naprosto zbytecne slozite vypraveni pribehu jasneho od sameho zacatku, dokola se omilajici uryvky labutiho jezera a ocekavani neceho velkeho, co tam proste neni. V Koreji divacky neuspesny film a tady film roku? Kde bude asi chyba. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Strašne pomaly rozprávaný film. Nie nudný, len si tým tempom obzvlášť pri twistoch podráža nohy, pretože kým prídu, tak už ste ich skrátka stihli odhadnúť. Tiež nerozumiem, prečo snaď 80 percent stopáže venuje detektívke, keď má (a chce) fungovať hlavne ako sociálna dráma. Scéna “pamätaj si moje telo” geniálna, myšlienka normálneho života za každú cenu tiež fajn, ale muselo by to byť inak natočené. 65% ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Co všechno se dá v životě ztratit? Kam až je člověk ochoten zajít? Co vše je možné zadusit uvnitř sebe? A co dělat, když překročíte hranice, za kterými se už nedá žít bez bolesti? Ye-JIn Son v úplně jiné roli a zase další, jiný a výborný jihokorejský film. ■ P.S. Chci to vidět znova, protože na začátku jsem se trochu ztrácel, neorientoval mezi postavami, nedošel mi jeden dějový prvek. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama