Reklama

Reklama

Vášnivý jedlík

(pořad)
  • USA Man v. Food

Adam Richman cestuje po Americe a všude si dává do nosu. Není to žádný troškař! Mladý muž, jehož koníčkem i soupeřem je jídlo, v různých koutech Spojených států ochutnává lokální speciality. Než ale začne soutěžit a zdolávat danou gastronomickou kreaci, ochutná v každém nově navštíveném městě i tamější život. Navštíví nejen nejlepší místní restaurace, ale najde i nejlepší obchody, nejlidnatější tržiště a místa, kde se zažije nejvíc legrace. Seznámí nás také s kulturou dané obce a se zvyky jejích obyvatel. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (72)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Adam je přirozený šoumen a umí to výborně prodat. Skvělý, trefný hlášky, který nejsou trapný. Příjemně krátká stopáž, která je ale nabušená k prasknutí, takže v konečném součtu stejně nejde shlédnout jen jeden díl, vždy skončíte minimálně u dvou až třech. Zajímalo by mě na kolika transplantacích orgánů už byl, pokud tyhle prasečiny/pochoutky jedl každý týden po dobu tří sérií. Doporučuji nesledovat ve večerních hodinách, může to způsobit neskutečnou žravou, která skončí až tím, že ve 2:30 vytáhnete z lednice oběd na druhej den a naládujete ho do sebe, zatímco budete sledovat další díl. To se mi naštěstí stalo jen jednou, povětšinou to končí "pouze" prázdným pytlíkem chipsů, případně dvěma jogurty s rohlíkem. Challenges jsou šílený, zvrácený, ujetý, neuvěřitelný, pro normálního člověka v podstatě nesplnitelný (ani kdyby měl sníst pouze 1/3 soutěžní porce), ale neskutečně zábavný a variabilní. Adam pojídá sladké, slané, smažené, pálivé, s ohledem na množství, velikost, váhu nebo počet, na čas nebo bez časového limitu. Tohle mě baví! Man v. Food, vítej v oblíbených! ()

lucieK 

všechny recenze uživatele

Kdo miluje jídlo, musí tento pořad vidět. Já jídlo zbožňuju a po třech dílech jsem se zamilovala i do Adama. Ten člověk je neuvěřitelný, zejména, když jde o rekordy v ostrém jídle. Nejedná se pouze o bezduché obžerství, Adamovy hlášky a postřehy dodávají celému pořadu tu správnou šťávu. Pokud by se někdy stalo, že Adamovi praskne žludek, ráda ho zastoupím, tohle je povolání snů. ()

Reklama

biopanic 

všechny recenze uživatele

"Jedzte kravský trus. Desať miliárd múch sa nemôže mýliť". Adam Richman nám to parádne natiera. Bezodný žalúdok a ego býka ručia za efektnú show. Snáď nie je človeka, ktorý by sa nespýtal "kam to všetko ten blázon tlačí?". Dvojkilové lievance? 10 roliek sushi s habanero papričkami? A prečo nie? Žijeme len raz a doláriky nám z neba len tak nepopadajú. V každom prípade, pri sledovaní programu dbajte na dostupný prísun jedla:) Inak vám hrozí, že začnete vystrájať a skončíte o tretej ráno nadávajúc na benzínke... ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Klidně bych dal plný počet hvězd, je tu však ale. Po shlédnutí dvou sérií mi Adam Richman hlavně ukázal dvě věci: Američani jsou prasata a Američani nemají fantazii v jídle. Adam projel celou Ameriku a její největší města, okusil to nejlepší co tam mají, plus pokud v nějakém podniku pěstují tzv. food challenge, pokusil se jí zdolat. To co jeho žaludek nezvládne je porce jídla pro deset normálních lidí(deset obřích palačinek na sobě, případně pět kousků pizzy, kdy jeden kousek je velikosti klasické pizzy, deset milk shakeů, chilli obsahující všechny druhy papriček světa o síle atomové bomby). V každém městě se scénář začne po pár epizodách opakovat, tady dělají vafle, tady dělají extra pálivé chilli, a tady mají ty největší a nejlahodnější burgery ve městě. První sezona je neuvěřitelná, vtipná, drží Vaše oči přilepené na obrazovce a budí ve Vás chuť na burger, druhá má klesající úroveň. Je stejná jako celé jídlo na Americký způsob, přejíte se jí po pár soustech. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ten chlapík je neuvěřitelný. Já jsem si podle vyprávění mého bratra myslela, že je Adam nějaká dělová koule, ale je to celkem normální a příjemný muž s jemně se rýsujícím bříškem pod tričkem. Před tím než jdu jedlíka sledovat, tak si musím dát alespoň něco malého na zub, jinak bych byla schopná vyluxovat celou lednici. Vysílá televize Spektrum. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Adam Richman sa pred každou výzvou snaží nejesť a zároveň nepiť minimálne jeden deň. Po každej výzve strávi minimálne hodinu na bežiacom páse. (Greenpeacak)
  • Logo relácie je takmer totožné s logom, ktoré používa istá reštaurácia v Mexico City s tým rozdielom, že namiesto kuracieho stehna drží šálku kávy. (Greenpeacak)
  • V priebehu prvej série dosiahol Richman proti jedlu skóre 11:7, v druhej 13:7 a v tretej 12:8. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama