Reklama

Reklama

Recenze (4)

ladynka 

všechny recenze uživatele

V podstatě jakoby to bylo několik dílů TVB ságy nahuštěných do jednoho filmu - typické zápletky a hodně postav vzájemně vztahově propojených (a nemusí jít jen o kriminální sérii, ke které se film hlásí). Vlastně jde o standardní produkt, který nepřekvapí, jen poskytuje divákům očekávané zboží stejně jako ony seriály. PS: Porovnávám s těmito shlédnutými "policejními" dramaty - The Academy, On The First Bet, E.U., Shades of Truth, The Threshold of a Persona . ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Prequelovy spin-off popularnej hongkongskej TV serie E.U. Film sa sustreduje na jednu z vedlajsich postav tejto serie (policajta v utajeni medzi clenmi Triady, menom "Laughing Gor"), ktora si vsak medzi divakmi ziskala taku popularitu, ze zatienila hlavnych akterov a vysluzila si od producentov samostatny film. Pribeh o policajtovi v utajeni, ktory je vsak zaroven aj mafianom v utajeni v policajnych radoch uz na prvy pohlad pripomina Infernal Affairs /aka Volavka/. Lenze tam, kde prave Volavka mala celu trilogiu, aby podrobne rozkreslila charaktery, motivacie a celkove pozadie sveta triad/policie a ich vzajomneho prepojenia skrz dvojitych agentov, tak Turning point chce vsetko zmestit do stopaze 90min. Logicky tak vznika velke zhustenie deja a pribehove skratky, ktore vsak zial su prave v momentoch, kedy pre co i len trocha viac vierhodne vykreslenie postav, by bolo treba rozviest ich dlhsie. Navyse je tu zaujimavy paradox prave z hladiska ucelu vzniku tohto filmu - tam kde postava Laughing Gora v TV serii kradla vacsinu serialu pre seba, tak naopak film, ktory mal byt primarne o Laughing Gorovi je na jeho ucet vykradany inymi postavami, zahranymi osvedcenymi hereckymi harcovnikmi v podani Francisa Ng a Anthony Wonga (samozrejme vidiet znova po dlhsom case Yuen Biaoa, sa tiez pocita za plus :). Skoda tej skratkovitosti, pretoze vo viacerych scenach film ukazuje, ze mat dostatocny cas, zazitok mohol byt este ovela intenzivnejsi. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tak neměl jsem tušení, že jde o spin off k sérii, kterou snad někde seženu protože na d-addicts a jiných adresách nikde nic. Obsazení je hodně povedené jak Anthony Wong, Francis Ng, Eric Tsang se na ty role vysloveně hodí. Hlavní hrdina, kterého hraje Michael Tse je dost přesvědčivý a věříte mu jeho charakter, potěší i role jeho přítelkyně, kterou zahrála Fala Chen. Příběh má několik twistů, dobře ukázal charaktery, jejich motivaci jednání, zároveň kromě dialogů má i dobrou akci, zajímavé rozuzlení a i když musím přiznat, že by film mohl být delší, tak mi to v zásadě zážitek nekazilo a velmi mě zaujal. Zde odkaz na seriál http://en.wikipedia.org/wiki/E.U._(TVB) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama