Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásný vánoční kalifornský den je v rodině Marrimanů přerušen řáděním jejich osmiletého syna Devina. Ten odchází z domu se zkrvaveným nožem v ruce. Patnáct let poté, co se obětí zločinu stali otec a rodinná chůva, utekl Devin ze sanatoria. Tam byl uzavřen jen s jedinou myšlenkou - další krvavé vánoce! (zdeny99)

Recenze (2)

George Stobbart odpad!

všechny recenze uživatele

Priblblá amatérska vykrádačka Black Christmas, Friday the 13th, Halloweenu a iných, s vizuálom, postavami i rečičkami na úrovni lacnej telenovely. Nulové napätie, nulová atmosféra, nulová zaujímavosť, retardované vraždy, totálna predvídateľnosť, zaostalé spracovanie, no proste hnus. Film som musel dopozerávať na dva krát – 1.raz som pri ňom zaspal a 2.raz ma rozbolela hlava. Proste jeden z najväčších vianočných horor-shitov, s akými som sa doteraz stretol a nenávratná strata času. ()

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu mám speciální vztah, protože ho komentuji jako první na csfd a protože jsem k němu napsal obsah. Ten je nyní ve schvalovací fázi a i kdyby nebyl uznán, alespoň jsem se pokusil... Škoda jen, že obsah filmu musí být napsán naprosto nestranně. Myslím si totiž, že napsat o filmu, že je natočen amatérským způsobem, není na škodu - abych odradil již v obsahu filmu možné diváky. Faktem ale je, že stránky csfd jsou zde od toho, aby se k filmu vyjádřili všichni ostatní a potencionální divák se pak sám rozhodl, zda film zhlédne, či nikoliv. Výše uvedeným si chci prostě jen udělat alibi pro to, kdyby byl můj obsah schválen. Někdy se mi totiž stává, že jsem trochu rozezlen, když čtu obsah některé ptákoviny a tam je napsáno, že se jedná o např. "velice krvavý a napínavý film". No nic, k filmu: Je natočen skutečně amatérským způsobem a já si troufám tvrdit, že byl natočen do soutěže vysokoškolských horrorových filmařů. Pokud bych si měl tipnout rozpočet, tak si představuji, že pozvu pár svých kámošů, každému dám tak pět tisíc, jako interiéry mi poslouží skromné příbytky různých (nebo nejlépe těchto) mých známých. Co se týče kamery, tak dnes se dá natočit amatérský film i s celkem ne moc drahou kamerou. Triky byly dětské, takže žádné trikové úpravy. No, když to přeženu, když to ale fakt hodně přeženu, tento film mohl mít maximální rozpočet 10 000 USD. Ono, kdyby to bylo natočeno alespoň desetkrát lépe, nemusela z toho vyjít taková špatnost, protože závěr byl celkem překvapivý - na takovýto filmek. Pravdou je, že možná proto, že postavy nebyly vůbec, ale opravdu vůbec, profilované, byl divák závěrem trochu překvapený. Dát do toho totiž nějaké emoce a trochu psychologie, divák začne uvažovat. Takto to divák jen přežije a v závěru je mírně šokován. Herecké výkony hodnotit nebudu, neboť se dle mého soudu o žádné herce nejednalo. Poznámka: Celý film jsem zhlédnul v angličtině bez titulků. PS: Je na tisíc procent jasné, že hodnocení půjde nahoru. Sice mírně, ale půjde. Jsou tu totiž zatím tři odpady a mezi diváky se určitě najde někdo, komu se tento pokus bude alespoň trošičku líbit. ()

Reklama

Reklama