Reklama

Reklama

Kjó kara maó!

(seriál)
  • Japonsko 今日からマ王! (více)
Japonsko, (2004–2009), 48 h 45 min (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Tomo Takabayashi (komiks)

Hrají:

Takahiro Sakurai, Tošijuki Morikawa, Micuki Saiga, Kazuhiko Inoue, Akio Ócuka, Ajako Kawasumi, Bin Šimada, Daisuke Namikawa, Fumiko Orikasa, Nozomu Sasaki (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(117)

Obsahy(1)

Ve snaze zachránit přítele před skupinkou kluků se hlava Šibuji Júriho ocitne na velmi nepraktickém místě – v záchodové míse. Ale aby toho nebylo málo, záchodová mísa ho vtáhne a vyplivne v cizím světě, kde létají kostry a magie není ničím neobvyklým. Zde se také dozvídá o takzvaných Mazoku (cizinci s černými vlasy a očima - což je i on), a že on sám se má stát Maó – vládcem země, do které se dostal skrze záchodovou mísu. Absurdní? Ale kdepak! Naprosto normální a běžné. Asi jako to, že úder do tváře znamená žádost o ruku, kdyby to Júri věděl dřív, nikdy by Wolframa neuhodil… (Zíza)

(více)

Recenze uživatele Zíza k tomuto seriálu (2)

Kjó kara maó! (2004) 

Legrace. Napětí. Dlouhé scény. Vítr. Snoubenci. Žárlivost. Touha. Věrnost. Oddanost. Přátelství. Láska. Absurdno. Naděje. Vítězství. Naivita. Rodina. Střelenost. Ujetost. Záchodová mísa. Bišíci. Dobrý druhý ending, děsnej opening, na který si po těch 78. epizodách zvyknete. Tak. ()

Season 2 (2008) (S02) 

Lepší 3*. Jsou tu chvíle, které se prostě musí zbožňovat, pokud jste se s láskou "prokousali" první a druhou sérií. Ale pak jsou tu i chvíle, které jsem z duše nenáviděla a opravdu kvůli nim jsem to nechtěla dokoukat (třeba ty části s tou malou, jejíž jméno nevím a nechci si pamatovat. Prostě ve mně vyvolává pocity nenávisti + dalších pár poddaných). Oblíbila jsem si Saraleigiho, novou postavu, nového krále, protože si dělal, co se mu hodiloa kdy se mu to hodilo - tyhle postavy jsou prostě mí favorité... ^^ Kdybyste hledali hlavního záporáka, tak tady ho vlastně snad ani nenajdete, leda byste ho mohli nazvat "nedorozumění". :-) Nebudu to protahovat - líbily se série předtím? Bude se líbit i tohle. Jen bych doporučovala nedívat se na to najednou, protože hrozí přejedení. ()

Reklama

Reklama