Reklama

Reklama

VOD (1)

Vždy na konci léta jezdí děti z newjerseyské křesťanské komunity na tábor Naděje. Společně se vydávají hluboko do lesa, daleko od světských lákadel, a tam se učí o cestách Páně a nástrahách těla a jsou strašeny vyprávěním o ďáblu. Charismatický kněz nevědomky vnese do tábora zlo a to, co mělo být bezpečným duchovním útočištěm, se stává noční můrou, kterou, jak se zdá, nepřemůže ani víra. (Filmbox)

(více)

Recenze (26)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vem Belzebub, že vám zakazují světská lákadla jako jsou lunapark, mobil, rocková hudba či masturbace, ale co když nesmíte ani komiksy? Zbývá vám jen intenzivní četba bible a to takovým způsobem, že ji budete znát nazpaměť i pozpátku. No a jste zase v průseru.. Ano, po technické stránce je to podprůměrné a jen v rukou nějakého schopnějšího tvůrce se to mohlo přiblížit Westovu jimmyjonesování (The Sacrament), ovšem zdejší přehlídka udělených odpadů jen na základě flanďácké alergie se mi zdá stejně ukvapená, jako poslat do odpadu Saulova syna, protože se mi hnusí holocaust. Kdyby se dotyční dodívali do konce, třeba by si i všimli, že částečně měli s Camp Hope společného nepřítele.. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Někteří komentátoři zde evidentně film nedokoukali. :-) Protože právě poslední scény říkají, že kluk už nikdy nebude věřit, nikdy chodit k přijímání a bibli vyhodí z okna... Jenže je fakt, že k tomuto závěru vede zbytečně dlouhá cesta a celé to šlo říct za takových deset, maximálně dvacet minut. Horor ten film není ani náhodou. Spíš pokus ukázat vypatlaný druh věřících (skutečně ne všichni jsou vypatlaní), a jak to spíš škodí, než pomáhá. Ale to zpracování je amatérština největšího kalibru. ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Krestanske peklo valiace sa na ucastnikov tabora pre adolescentnych clenov "komunity", ktori su klincovani pocitmi vlastnej smrtelnej nedokonalosti, viny a hriechu. Prevelika skoda, ze tento material do ruky nedostal niekto talentovanejsi, pretoze z toho, co sa dialo na Camp Hope, nech je to viac ci menej pravda alebo nie, by mohlo vzniknut nieco krasne spiritualne nekorektne. Chcelo by to predovsetkym lepsie vedenie hercov, remeselnu zrucnost a akesi vizionarstvo, ktore by dalo tu naozaj niektorym neskutocne hlupo vyzerajucim scenam, punc uveritelnosti. Hoci film ma najma vo vizualnom spracovani a spominanom "herectve" velke nedostatky, no odpadove hodnotenia tu pritomnych je pre mna nepochopitelne. Ten niekolkokrat spominany "krestansky vyplach mozgov" tu vonkoncom nebol samoucelny a vidiet tento film ako cirkevnu propagandu? Zrejme by to chcelo pre dotycnych este jedno zhliadnutie, resp. lepsie zamyslenie sa, ci cirkevna propaganda je to, co chceli autori tymto filmom povedat. Pre mizerne spracovanie "len" 2,5/5* ()

cariada 

všechny recenze uživatele

To byl teda horor tohle vůbec dokoukat, a ještě větší by byl se toho tábora účastnit. Nesmíte poslouchat rockovou hudbu, používat mobil, číst komiks, být osamotě s holkou a ani onanovat, co teda vlastně mohli jen se modlit a skákat čtverylku. Z toho by musel být magor každý. Vlastně odpad tomu nedám jen za scénu,kdy děti pochopí že sex je lepší než nějaký imaginární trotl. A za samotný konec a vyhození bible. Už nikdy více tohle vidět nechci! ()

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Celý tento film je jeden gigantický cirkevný blábol. Rozmýšľam, čo je horšie, či ísť do pekla alebo pozerať na to ešte raz. Asi by som si zvolil to peklo. Ave Satanas. Na doplnenie: Film som pozeral 4 hodiny, každých 20 minút som musel odbehnúť na internet, lebo to sa fakt nedalo. Dúfam len, že tento horor spolu s Finale a Machined Reborn uzatvára bermudský trojuholník hororových sračiek tohto roka (aspoň tých, čo som videl). Pevne verím, že sa do konca roka už nič hlúpejšie nenatočí. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Litchfieldu v americkém státě Connecticut. (Cheeker)

Reklama

Reklama