Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na malé vlakové nádraží přijíždí vlak s tajemnými vagóny. Celé město je zrovna podvoleno vojenskému cvičení, tři vojáci si však chtěli toto cvičení odpustit, a tak se dostávají na nádraží. Tam však dojde k potyčce s ochrankou a nešťastnou náhodou z jednoho vagónu začne unikat "ne tak smrtící" plyn. Srbsko se během chvilky zaplní oživlými mrtvolami, kdo přežije? (jamesjimbo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tomu se říká "THE BEST SHIT"! Vlak, cisterna, únik plynu..... a pak to začalo. Herecké výkony na úrovni amaterského kroužku. Dialogy zřejmě četli z papíru. Vše monotonním hlasem. Nervy drásajíci hudba a do toho masky ala Michael Jackson pokropené marmeládou. Duše Kristova, posvěť mě. Tělo Kristovo, zachraň mě. Krvi Kristova, opoj mě. Vodo z boku Kristova obmyj mě. Utrpení Kristovo, posilni mě. Ať již nenarazím na takovou sračku! AMEN. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak nám Srbové představili svůj zombie horor, nemýlím-li se, tak první... A nedopalo to vůbec dobře... Během sledování filmu jsem si pořád říkal, že alespoň ten jeden bodík Zone of the Dead dám, ale díky neskutečně pitomým replikám to prostě nebylo možné... Poslouchat, co ze sebe jednotlivé postavy zvrací, se pro mě po pár desítkách minut stalo neskutečným utrpením... Pokud nejste zrovna milovníci zombie filmů (a to já jsem), tak se tomuto kousku vyhněte hodně velkým obloukem... ()

Reklama

Doomer 

všechny recenze uživatele

klasicke Becko - sice moc nechapu proc vezenska sluzba riskovala svoji misi a zastavila v uplnem vidlakove a zacala resit zalezitosti mistni policie, kdyz pri znamkach neceho podezreleho by spis meli co nejrychleji odjet ale nechapu v tom filmu dost veci a chovani postav obecne (pri omezeni munice je nejlepsi skakat a ve skoku vystrilet do jednoho zombie zasobnik aby divak ziskal dojem ze tento charakter je drsny jak rambo). Kazdopadne neurazi ale ani nenadchne nicmene chce to opravdu vypnout mozek - horsi 2* , zombie tematiku mam hodne rad ale vetsina toho co se natoci jsou nehorazne blbosti (serii RE pocinaje) ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Podle komentů by to asi měla být sračka, ale není. Je tedy fakt, že charaktery postav jsou děsně klišovité a herci spíš nehrají než hrají, ale přes to je to celkem obstojný zombie film. Dvakrát bych ho asi nedal, ale na jeden večer je to příjemná chuťovka, která má i přes všechny nedostatky spád a lze na to koukat bez pohledu na hodinky. 48 % ()

juta 

všechny recenze uživatele

Konec stál docela za to, to předtím bylo horší. Hvězda Úsvitu mrtvých snímku moc nepomohl. Kazily to dialogy, které nejdou do hloubky, stejně tak některé střihy, které byly jak od amaterského snaživce, který chce udělat dobrý film. Pár trapných chvilek, které si říkaly jen o jedinou hvězdu, jen poslední minuty se povedly. Kdyby takhle vypadal celý film, mohl to být aspoň průměr. ()

Reklama

Reklama