Reklama

Reklama

Venom: Live in London

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Kanada, 2005, 60 min

Obsahy(1)

Záznam koncertu z londýnského Hammersmith metalové kapely Venom z roku 1985.
Seznam skladeb: 1. Too Loud (For The Crowd)
2. Black Metal
3. Nightmare
4. Countess Bathory
5. Seven Gates Of Hell
6. Bass Solo
7. Buried Alive
8. Don't Burn The Witch
9. In Nomine Satanas
10. Welcome To Hell
11. Warhead
12. Schizo
13. Satanachist
14. Bloodlust
15. Witching Hour (Epistemolog)

(více)

Recenze (4)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Legenda Black Metalu. Sice se jedná o Black Metal ryze první, připomínající spíše tvrdší heavy / thrash. Venom je legenda ve smém oboru. Inspirovali mnoho a mnoho kapel až takovým způsobem, že se soudili o originalitu Black metalu. Proto některé kapely jako Cradle of Filth a Dimmu Borgir, největší rivalové temného metalu, se vzdali svého blacku a hrají si svůj styl. Jedni extremní gotický heavy metal, druzí zase melodicky extrémní metal. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Venom jsem měl vždycky docela rád, jejich desku Black Metal miluju, ale tenhle koncert jsem málem nevydejchal. Mělo by se jednat o záznam koncertu z roku 1985 z londýnského Hammersmith. Zvuk je naprosto otřesný a většina písniček se dá poznat až podle textu ale rozhodně ne podle úvodních rifů (ani tak notoricky známá Countess Bathory). Kapitola sama pro sebe je Cronosovo sólo na basovou kytaru. Cronos tam drtí asi dvě noty, mlátí do basy, vyplazuje jazyk, válí se po zemi a nakonec se tváří, jako kdyby právě zachránil svět před jeho zánikem. Tímhle koncertem, který je bezesporu pro většinu fandů kultovní, u mě Venom docela dost klesli ... bohužel :-( ()

Whovian 

všechny recenze uživatele

Pekelný koncert Venom v jejich plné síle...má venomózní srdcovka je sice koncert z roku 1984 ze stejného Hammersmithu, ale i tady je to show opravdu from the very depths of hell. Cronos je boží, jako vždy a nevynechá ani své infernální basové sólo (je vtipné vidět jak ho ten kameraman pronásleduje když se válí s basou po zemi) a má super gatě (což se opravdu nedá říct o Mantasovi.. kde to proboha vzal?). Geniální verze je tady In Nomine Satanas. Hezké sou taky záběry z blízka, člověk vidí pořádně co dělají, ale občas je těch záběrů jenom na Conraduv xicht tolik, ze je to fakt vtipný. A co se týče zvuku, tak ten je naprosto strašný. Ale otázkou však je, kdy měli Venom ve své dlouhé historii vůbec dobrý zvuk.... ()

Reklama

Reklama