Reklama

Reklama

Revolting Cocks - Live! You Goddamned Son Of A Bitch

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 1988

Hrají:

Al Jourgensen

Obsahy(1)

Záznam koncertu projektu Revolting Cocks z chicagského klubu Cabaret Metro z 4. září 1987. Kapela představuje skladby z debutového alba Big Sexy Land v sestavě Al Jourgensen, Paul Barker, Luc Van Acker, Chris Connelly a William Rieflin.
Skladby: You goddamned son of a bitch, Cattle grind, We shall cleanse the world, 38, In the neck, You often forget, TV mind, Union carbide, Attack ships on fire, No devotion. (J.Connor)

(více)

Recenze (2)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hudobník, skladateľ a spevák Al Jourgensen je známy predovšetkým ako frontman americkej industrial metalovej hudobnej skupiny Ministry. S touto kapelou natočil mnoho skvelých songov. No ešte pred tým ako sa sformovali Ministry hrával so skupinou Revolting Cocks (RevCo). Skúsenosti z tohto projektu Al Jurgensen plne využil a znásobil v Ministry. Revolting Cocks bol predzvesťou tejto kultovej kapely. Oficiálny záznam ich živého vystúpenia z roku 1987 "Revolting Cock - Live! You Goddamned Son Of A Bitch" je ukážkou progresívnej hard industrialnej tvorby. Sú to také mladé, divoké dirty cyber punkové Ministry. **** ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejneuvěřitelnějších nahrávek v industriálně elektronickém ranku. To, co si chlapci z Revco dovolili v této době už zřejmě nemůže nikdo překonat. Stejně jako u Ministry nás čeká nekompromisní sound a hlukové orgie, zde ale elektronicky rozmanitější a navíc je to celé pekelná sranda. Nehledě na to, že nám to hoši drze servírují v roce, kdy se prostě nic podobného slyšet nedalo. V téhle "super" skupině se vystřídala pěkná řádka kapacit, z počátků nesmíme určitě zapomenout na Richarda 23 (Front 242), Trenta Reznora (NIN) či Niveka Ogreho (Skinny puppy), jejichž členství bylo ovšem jepičí. Základní stavební kameny však určitě byli tito pánové : skotský industriální písničkář Connelly, belgický got'hák Acker, pozdější bubeník R.E.M. Rieflin a samozřejmě ministerský tandem Jourgensen & Barker. Jo a pokud vám bude nějaký metalista nebo rocker tvrdit, že poslouchá tvrdou muziku, pusťte mu třeba Cattle grind.... ()

Reklama

Reklama