Sanatorium (divadlo)
Komedie
Česko, 2009, 87 min
Léčba humorem.
V pásmu SANATORIUM spojili své síly Karel Šíp a Josef Náhlovský.
Vytvořili podívanou, ve které nabízejí několik variant setkání lékaře s pacientem. Protialkoholní léčebna, sexuologie, ORL a dokonce dojde i na chirurgický zákrok, který mění muže v ženu.
V roli zdravotní sestry oběma zdatně sekunduje zpěvačka Dáša Zázvůrková.
Pořad SANATORIUM zhlédlo již mnoho diváků v celé naší vlasti, záznam představení v kolínském divadle se tímto dostává i k vám.
Uvidíme různá setkání lékaře s pacientem - protialkoholní léčebnu, sexuologii a dokonce proměnu muže v ženu.
Představení vidělo bezpočet diváků, jeho záznam se nyní dostává i k vám. (oficiální text distributora)
hrona
Je pravda, jak se zde píše, že to Novou tak trošku smrdí, ale Šíp je profík a nenechá to klesnout až na úplné pubertálnosti kterých se zde zhostil Josef, 3 a půl hvězdice, celkem slušná zábava.(15.2.2010)
pulnicek
Šíp je jeden z mála v této zemi, který ještě dělá humor,ostatní se pitvoří... Přesto sem se u těchto scének - silvestrovského ražení - moc nezasmál.(28.12.2009)
cyright
Žádné divadlo. Tuctové pokleslé scénky ve stylu nováckých estrád.(29.12.2009)
kenny79
Již při 3. scénce mi to přišlo, že je to furt jedno a to samé, ale snaha se cení.(25.1.2010)
nagasadow8
Až na pár trapných momentů to šlo. Závěr byl extrémní :-D(15.4.2010)
omega_SK
Chichi hlavne ten posledný úkon bola sranda k urehotaniu, kedy aj obaja protagonisti majú čo robiť aby sa ako-tak udržali. :D ....ale ta slečna tam s tým jej spevom mne osobne by vôbec nechýbala(14.3.2010)