Reklama

Reklama

Zkurvenej den

(studentský film)
Česko, 2010

Film pojednává o obyčejném dni dvou čističů ve službách Viktora Bauera, mafiánského bosse ze staré školy. Nezaměnitelná dvojice spolupracovníků - kamarádů zažije náročný den ve snaze splnit jednoduché zadání úkolu - přivést do Viktorovy vily člověka, se kterým si chce "promluvit“. Jeden den, spousta problémů. (UM3L3C)

Recenze (2)

TETŘEF 

všechny recenze uživatele

(následující řádky budou psány s ohledem na jiné řádky, napsané k opravdovým studentským filmům (tedy filmům, které natočili lidé co STUDUJÍ filmařinu a je nutné tedy na ně uplatňovat určité nároky) a ne klasickým amaterským produkcím) Takže: Pulp-fiction generace nabízí další gangsterský film dle mustru stylu a žánru. S jedním velkým ALE. Je totiž špatně napsaný, špatně režírovaný, špatně nasnímaní, špatně nastříhaný, špatně ozvučený, špatně zahraný a tím pádem velmi špatný. Tj. něco mezi odpadem a jednou hvězdičkou. Spíše k té jedné hvězdičce ze solidarity. ()

Greny 

všechny recenze uživatele

pro vás omyl a obrovský přešlap natočit film ve stylu pulp-fiction. Hned na úvodu, proč proboha černobíle? Námětově mi film přišel poskládáný z tuny mafiánských filmů 90. let. Občasná snaha vyvolat atmosféru film-noir zůstala pohřbena někde na Měsíci. Kamera příšerná - ani se nedivím, když ji dělalo tolik lidí - pejsek a kočička vařili dort asi takhle na mě působí vaše kamera. Střih je naprosto necitlivý, zmatený, tvrdé přechody. Chyba ve skriptu - v čase 24:20 se auto přebarví na modrého Roomstera. Herecké výkony mě nepřesvědčili a jejich role jsem jim vůbec "nežral" . Režie nebyla dostatečně důrazná, a proto finální výsledek vypadá spíše rozpačitě. Ke scénáři se nevyjadřuju, protože k filmu se 30 minutovou stopáží musí být perfektně připraven a dotažen jak po dramaturgické stránce tak i po stránce obsahové. Víc se k tomuto "veledílu" nebudu vyjadřovat. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama