Reklama

Reklama

Dan Oniroku hakui nawa jigoku

  • USA All Women Are Whores (více)

Obsahy(1)

Zpěvačka Toshiko má slibně rozjetou kariéru a je stále populárnější. Což se jí však stane osudné. Vyhlédli si ji totiž dva únosci, kteří ji násilně dovezou omámenou do svého bytu, kde ji sváží, mučí a znásilňují. Šance na záchranu je mizivá a agresivita mužů nabývá na síle. Jejich jedinou slabinou je psychická nerovnováha a příchod neznámé ženy, která si rovněž libuje v S&M praktikách a uspokojování živým hadem… (SOLOM.)

(více)

Recenze (2)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nevím přesně co k tomuto filmu napsat a co si o něm myslet. Viděl jsem "2 verze" odpovídající popisům a názvu na IMDB. Jedna byla ve špatné VHS kvalitě, ale byl to fakt neuvěřitelný, brutální "sleazy" sadistický nářez. Ta druhá verze bylo nedávno vydané dvd, které mne tolik nezaujalo, celé se to tvářilo příliš drsně, zvráceně apod., ale prostě to nebylo ono. Po čase se dostavila nuda, děj zde nebyl ani v náznaku, sice spousta bondáží a všelijakých těch japonských S/M praktik, ale ani ta nahota nebyla ukázaná pořádně. Oba filmy měly některé shodné prvky, něco přes 60 minut, dva fotografové zneužívají dívku na začátku filmu, klistýr ... Ale od prostředka se filmy rozcházejí ... Nevím zatím vůbec, jak je to s verzemi a názvy těchto dvou filmů. Oficiálně hodnotím nedávno vydané DVD ve světě, to jsou pouze 3*. Opravdu zde platí, že "není všechno zlato, co se třpytí". Pokud mám hodnotit ten neznámý a dle uživatele RYKARDA úplně jiný snímek, je to bezkonkurenčně za plný počet 5*, protože něco tak extrémního a zvráceného se hned tak nevidí ... Bůh suď, uvidíme časem, jestli vypátráme co je co ... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vysněná kariéra vám sice může přinést úspěch, ale dost často se můžete stát terčem narušených psychopatů nebo otravných fanoušků. A hlavní postava tohoto Pinku se dostane do spárů dvou šílenců – pomocníků při točení fake tvorby, kteří již nadále nehodlají snášet ponižování ze strany svých chlebodárců a rozhodnou se všechno to mučení a znásilňování vyzkoušet doopravdy na vlastní pěst. I z toho důvodu unesou mladou zpěvačku, kterou ve svém brlohu sváží, mučí a opakovaně znásilňují. Dokonce jim na pomoc přijde tajemná žena se svým hadem. Jeden by si řekl, že muselo jít o další nechutnou podívanou, ale já vás trošku zklamu. Moc toho k vidění není, spoustu věcí si musí divák domýšlet (jak znásilňování hadem, tak i to opravdové), protože tentokrát nebylo zapotřebí žádných rozmazaných záběrů ani kostiček na intimních partiích. Navíc se ke konci trochu přitvrdí a jeden z únosců doslova uřízne penis tomu druhému, zatímco kopuluje – ale ani to není vidět. Nishimura natočil během své kariéry spousty lepších a drsnějších filmů než byl tento a proto odcházím i částečně zklamán. 50% ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama