Reklama

Reklama

Recenze (2)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pěkný film o proroctví který předpověděla jedna žena. Celkem mě překvapilo na jaký nervy takhle starý film dokáže hrát, a to s tím malým klukem a pokusem o jeho vraždu bylo celkem silné. Nicméně je možné že jsem viděl kratší verzi, protože moje verze byla dlouhá nikoliv 73 minut ale 65. Je to hodně solidní film s parádními hereckými výkony a trošku bohužel uspěchaným koncem který byl jako facka do ksichtu divákovy. Ale dost mě tenhle film zaujal. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Tak predevsim - Myrna je tady hodne sexy! :) ..jako tajemna a uhranciva misenka Ursula, pouzivajici sve hypnoticke a manipulatorske schopnosti k tomu, aby privedla na smrt sve byvale spoluzacky - jako pomstu za to, ze ji tehdy ve skolnich dnech vyloucili ze sve party...no nevim, je to spis takova hricka, ale spatne to neni. Pomaha tez rozumna stopaz. :) 3+ ()

Reklama

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Den poté, co herečka Peg Entwistle spáchala sebevraždu, jí přišla poštou nabídka na hlavní roli ve slavném divadle Beverly Hills Playhouse. Šlo o roli ženy, která se zabije. (Stegman)
  • Peg Entwistle, představitelka jedné z vedlejších rolí, krátce po natočení filmu spáchala sebevraždu. Skočila z písmene H, které tvoří slavný nápis HOLLYWOOD, tehdy ještě HOLLYWOODLAND. Tato britská divadelní herečka nedokázala unést neúspěch ve filmové branži, ve které si snímkem odbyla svůj debut. Svou tragickou smrtí se nejen proslavila, ale také inspirovala další sebevrahy ke skokům z písmen na hollywoodských kopcích, které pokračovali, dokud k nim město nezamezilo přístup. (Stegman)

Reklama

Reklama