Gormiti (TV seriál)
Gormiti: The Lords of Nature Return!
Animovaný
Francie / Itálie, 2008, 6x22 min
Plakáty
Po celém světě proslavené postavičky ožívají v animovaném seriálu, který ve strhujícím zpracování seznámí diváky s vládci země, vzduchu, vody a lesa. Příběh Gormitů začíná velmi dávno na vzdáleném ostrově... Nádherný ostrov Gorm byl kdysi obydlen mírumilovnými a přírodu milujícími lidmi. Žili tu pod vedením Starého mudrce, strážce tajemství a kouzel, poklidně ve své vesnici na úpatí spící sopky, která nikdy neohrozila jejich domov. Až doteď... Nyní ostrov bičují a terorizují zlí tvorové, vedeni hrůzostrašným Pánem lávy. Napětí roste, jedna bitva střídá druhou a nepolapitelné zlo chystá ze svého úkrytu závěrečný útok na zničení Gormu. Zavládne na tomto překrásném ostrově ještě někdy mír? Budoucnost musí rozhodnout! (oficiální text distributora)
stration
Díky momentálně téměř sedmiletýmu synkovi jsem se s těmito potvorami chca nechca musel seznámit. Má to být v podstatě odpověd na japonské Pokemony. Celé je to vymyšlené dobře, reklamní masáž dokonalá. Ale s tím seriálem si mohli dát trochu načas a popřemýšlet. Příběhy jsou vesměs tupé, téměř stejné a brzo omrzí. Škoda. Vymyšlený, to, jak říkám, špatně není.(11.4.2011)
kill8
Podobne ako stration, mám 5 ročného bráchu a tak som si tento seriál musel vytrpieť. Animácia pekná, to nezapriem. Ale primitivita príbehov, propagovanie hračiek a chabé pokusy o vtipy... Povedal by som, že tento seriál neni ani na úrovni pokémonov a odo mňa má slabých 15%.(31.7.2011)
Fanklub seriálu
žádní fanoušci