Reklama

Reklama

Divoká Aljaška: Národní park Denali

  • USA Extreme Alaska: Denali

Obsahy(1)

Národní park Denali se nalézá na samém vrcholu světa a tvoří ho více než šest milionů akrů nejdrsnější divočiny. Vydejte se společně s National Geographic na cestu mimo obvyklé turistické destinace - od nejnižších k nejvyšším místům parku, napříč úžasným ekosystémem Denali. V této subarktické zemi, kde jen ti nejodolnější mohou přežít, nastavuje pravidla nadmořská výška. Staňte se svědky losího souboje v denalijské tajze. Sledujte Dallovy ovce na strmých skaliscích tundry a vyšplhejte s expedicí na mimořádně nebezpečný vrchol nejvyšší severoamerické hory Mount McKinley. Divoká Aljaška: Národní park Denali je díky úžasným záběrům fascinující dobrodružnou výpravou na jedno z nejpozoruhodnějších míst na Zemi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Dokument sa venuje všetkému od geografického rozdelenia Denali cez faunu a flóru, ale najviac sa venuje výstupu skupiny ludí na najväčši bod celej severnej ameriky a Denali Mount McKinley, čo je podla mňa škoda. Viac záberov zvierat som čakal. Poniektoré zábery použili v dokumente opakovane v úvode, počas filmu i na záver. Prižmúrim oči a dám 4* ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

No no no... Ono je to tak, že i k pěknýmu pozadí se čas od času může připotat bambula. V lepším případě to končí jednou pěknou nocí, v horším případě dokumentem, který toho o Aljašce říká tolik, co první odstavec Wikipedie. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama