Make the Yuletide Gay

Komedie

USA, 2009, 89 min

Jako vánoční oddechovka docela zábavné a příjemné, až na občasné přehrávání vedlejších postav a smích matky hlavního hrdiny, to mi stávaly vlasy na hlavě. Hlavní postavu dobře zahrál pohledný, pro mě neznámý, Keith Jordan.(26.12.2011)

• Plangi

Přitroublá komedie s ještě přitroublejšími a neskutečně afektovanými postavičkami. Samotný akt přiznání rodičům se ale zase neskutečně povedl. 40%(10.7.2010)

• ghatos

Tak dá se. Někomu to bude sedět víc, někomu míň - (já). 47%.(17.1.2012)

Poněkud nevyrovnaný film, který si nehraje na žádné velké umění. Profláknuté téma je vyváženo zapamatovatelnými postavami rodičů, které se vymykají z šedi tuctových postav hollywoodských vánočních příběhů - tak nesourodý a praštěný pár aby pohledal. Film nabourává klišé o všeobecně přijímané charakteristice etnik - "chladní" Seveřané mají v sobě víc lásky a pochopení než Nathanovi židovští rodiče.(7.11.2010)

Po dlouhé době konečně normální komedie o teplých. Celý film vás provází smých a celkem dobré herecké výkony. Určitě doporučuji ke shlédnutí.(17.6.2010)

Celkem snesitelná Queer komedie ve ktere se celkem slušně zasmějete, sice to není nijak genialní dílko a herci taky nebyli nejlepší ale určitě se na to dá koukat a já se celkem pobavil.... Ja chci ty psí známky co Gunn dostal od Nathana(27.3.2011)