Plakáty
Olafovi "Gunnovi" Gunnundersonovi (Keith Jordan) je 22 let, skončil zimní semestr na vysoké škole a je gay. Na škole to o něm všichni vědí, ale doma ne. Jeho přítel Nathan (Adamo Ruggiero) za ním však neočekávaně přijede na vánoční svátky. (Draugen)
HollyW
Jako vánoční oddechovka docela zábavné a příjemné, až na občasné přehrávání vedlejších postav a smích matky hlavního hrdiny, to mi stávaly vlasy na hlavě. Hlavní postavu dobře zahrál pohledný, pro mě neznámý, Keith Jordan.(26.12.2011)
Plangi
Přitroublá komedie s ještě přitroublejšími a neskutečně afektovanými postavičkami. Samotný akt přiznání rodičům se ale zase neskutečně povedl. 40%(10.7.2010)
ghatos
Tak dá se. Někomu to bude sedět víc, někomu míň - (já). 47%.(17.1.2012)
Adiemus
Poněkud nevyrovnaný film, který si nehraje na žádné velké umění. Profláknuté téma je vyváženo zapamatovatelnými postavami rodičů, které se vymykají z šedi tuctových postav hollywoodských vánočních příběhů - tak nesourodý a praštěný pár aby pohledal. Film nabourává klišé o všeobecně přijímané charakteristice etnik - "chladní" Seveřané mají v sobě víc lásky a pochopení než Nathanovi židovští rodiče.(7.11.2010)
sranda2
Po dlouhé době konečně normální komedie o teplých. Celý film vás provází smých a celkem dobré herecké výkony. Určitě doporučuji ke shlédnutí.(17.6.2010)
Brabíček
Celkem snesitelná Queer komedie ve ktere se celkem slušně zasmějete, sice to není nijak genialní dílko a herci taky nebyli nejlepší ale určitě se na to dá koukat a já se celkem pobavil.... Ja chci ty psí známky co Gunn dostal od Nathana(27.3.2011)