Reklama

Reklama

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nezaujímavá torture kriminálka. Pasáže s psychologičkou, ktorá vypočúva svedkyňu, a s detektívom, ktorý pátra po masovom psychopatickom vrahovi sú nudné, potom sa to už konečne prepne do hororu a uvidíme aspoň nejaké malé mučeníčko, v ktorom ten retard s parťákom drží na reťazi štyri prostitútky. Tam som čakal, že sa to z tej reťaze aj utrhne, pretože podobné horory by mali fungovať najmä na gore, ale stal sa pravý opak. Tie uvrieskané kravy ma tak vytočili, že by som ich asi odrovnal hneď, alebo im aspoň zapchal papuľu. Kamera a hudba v poriadku, ale pre mňa osobne otrepané a dosť otravné. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašně jsem bojoval za to dát 3*, ale prostě nemůžu po necelých 5 hodinách si moc z filmu nepamatuju. Jediné co z filmu vyčnívá a drží film hodně nad vodou je Baldwin a všechny scény které se motají kolem mučení, je to poměrně drsné a násilně takže jsem si aspoň tyhle scény užil, a psychologická stránka mi přišla taky celkem fajn. Bohužel zbytek filmu je neuvěřitelné klišé. Policajt a doktorka či co to bylo kteří se nesnesou a postupem se začnou mít rádi. Mezitím řeší případ a samozřejmě mají tisíc pachatelů ale pravého vraha nemají ani omylem. Je to škoda mohlo to být ještě o něco lepší, takhle je to sice fajn na sledování ale prostě si člověk nemůže po chvilce vybavit ani o čem to bylo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Američané ukázali, že nemají na to, aby v rámci i béčkové produkce natočili něco, co by bylo drsnější. „A Dark Reality“ je jen ukázkou toho, co je to pozérství, kdy tenhle film prostě nefunguje jako torture porn a nefunguje ani jako thriller se sériovým vrahem. Mělo to být drsné, ale drsné to prostě není. Je to jen hra na diváka, který už ale viděl mnohem drsnější věci. A ostatní tohle asi těžko zaujme. ()

Reklama

Reklama