Reklama

Reklama

Góly, fóry, legendy

(pořad)
Zábavný / Sportovní
Česko, 2009, 38 min

Obsahy(1)

Na zábavnou exkurzi do světa česko-slovenského sportu a občas nelehké profese sportovních moderátorů vás zavede Vojtěch Bernatský a jeho hosté. Společně s Petrem Svěceným zavzpomínají na unikátní styly moderování, které se na diváka valí z televizní obrazovky i z těch nejprestižnějších sportovních akcí a nemilosrdně při nich nešetří ani své nejbližší kolegy. Kdo z fanoušků sportu by si nevzpomněl na pohotové, ale i poněkud svérázné komentáře, kterými dokázal okořenit sportovní přenosy nenapodobitelný Karol Polák? Některé z nich nám, v roli milého hosta, osobně připomene. A co všechno je možné zažít přímo na ledě nebo na fotbalovém trávníku, prozradí Antonín Panenka společně s mistrem hokejky Vincentem Lukáčem. S úsměvnými zážitky sportovních osobností vás určitě pobaví desítky kuriózních příběhů "ze života", zachycených amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojici Vojtěch Bernatský a Petr Svěcený mám docela rád. Není od věci si občas poslechnout humorné historky ze života nejen známých osobností a sportovců, ale třeba i mrknout na srandovní domácí videa a u toho se podívat na zajímavosti ze světa sportu. Já v tom nevidím žádný problém, zvláště když občas opakují některé díly – rád se na ně podívám znovu. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Takové Natočto! nebo Tak neváhej a toč! společně se sportovními osobnostmi. Kdyby amatérské rádoby legrační záběry obsahovali čistě sportovní tématiku, tak bych to pochopil, ale takhle tomu moc nerozumím. Ono to tam nějak nepatřilo. Spíše měli zařadit k pořadu humorné sportovní záběry ze sportovních utkání nebo závodů. Každopádně Karol Polák a další přidají pár docel vtipných vzpomínek i když pravda, řadu z nich už divák dávno zná nebo si je jen připomene. A novoroční tatarák? To už je na hranici trapna... ()

Reklama

Idaho 

všechny recenze uživatele

Pořad estrádního charakterů, proplétaný z neznámého důvodu humornými klipy domácího videa. Svět sportovních komentátorů má určitě co nabídnout, ale odbýt to tímto způsobem je hanba. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že místo určitě zajímavého povídání, vzpomínání a napodobování známých komentátorů z toho vznikl guláš malé estrády s pořadem Neváhej a toč. Vtipná videa sice vtipná byla, ale proč jsou v tomto pořadu? To nemohli Bernatský se Svěceným imitovat Poláka, Zárubu, Vichnara a mnohé další komentátory, pak si je tam pozvat a chvíli s nimi zavzpomínat na jejich trapasy? K tomu jedna písnička a bylo by vymalováno. Takto je tam Karol Polák spíše do počtu a Panenka s Vincentem Lukáčem naprosto, ale naprosto zbyteční. Škoda, mohl z toho být legendární silvestrovský pořad, tak to bohužel zůstalo na půl cesty, i když zábavné to přeci jen bylo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama