Reklama

Reklama

Nejpřísnější rodiče na světě

(seriál)
  • Velká Británie The World's Strictest Parents (více)
Velká Británie, 2008

Střih:

Wesley Thomas

Obsahy(1)

Když už mladé zhýralé Brity nezvládají ani vlastní rodiče, je třeba zasáhnout. Teenageři jsou vysláni na několik dní do cizí rodiny na druhém konci světa, kde žijí jako místní a navštěvují tamější školu. Často překvapeni striktními pravidly se dostávají do nepříjemných situací, které je v rodné zemi mohly stěží potkat. A to vše podstupují proto, aby si uvědomili, že jejich dosavadní chování nebylo tak úžasné, jak si mysleli. (R´Hell)

(více)

Recenze (36)

liberita 

všechny recenze uživatele

Nápad samotný o prevýchove neporiadnych potomkov v cudzine a v prísnejších podmienkach je fajn, ale celý seriál pôsobí príliš umelo a hrane. Tínedžeri sú totiž na konci vždy podozrivo pokorní, ľutujú, čo všetko zlé spravili a sľubujú, že sa polepšia a budú doma viac pomáhať. Akoby všetci šli podľa jednej šablóny a necelé dva týždne ich mohli zmeniť na nepoznanie, v čo teda vôbec neverím. Navyše sa mi nepáči, že mnohé rodiny nútia deti iných vyznatí alebo ateistov zúčastňovať sa na ich náboženských obradoch, pretože to je obmedzovanie slobody vierovyznania. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Je to díl od dílu hodně rozdílný. Někdy ty děti vyloženě lituju, když se dostanou do famílie plný náboženských fanatiků "Bůh ti dal život a ty si toho nevážíš a nevážíš si sebe, ale On tě stejně miluje", to bych se taky dala na pití.... Na druhou stranu se mi líbí díly, ve kterých se děti dostanou do zajímavého prostředí (jako třeba rodina sympatických koňáků v divočině Montany). ()

Reklama

ApsidalTill 

všechny recenze uživatele

Koncept kde sa zoberú dve nevychované decká a prinesú sa do tvrdej rodiny je rozumným nápadom. Horšie je to potom už s celkovým spracovaním, kde za týždeň je zrazu ono decko napravené a už nechce fetovať, piť atd. Nevidel som ani jednu časť kde by niekto proste na konci povedal: nič to so mnou neurobilo a serem na rodičov aj na týchto dementov. Ak by sa to stalo, možno by som program bral vážnejšie, inak je to priemerné divadlo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Naprísnejší rodičia na svete". No poďme teda na to. Zoberieme pár znudených, rozmaznaných, zhýčkaných puberťákov z Anglicka, Austrálie či USA a pošleme ich na prevýchovu do rodiny z niektorej exotickej krajiny na opačnom konci sveta, kde ešte stále do bodky platí staré dobré "Cti otca svojho i matku svoju". Mladí, drzí výraskovia tak dostávajú životnú lekciu, ktorá im má pomôcť, uvedomiť si, ako by sa mali správať ku svojim rodičom. Zaujímavý nápad na reality show, ale niečo mi tam akosi chýba. Dalo by sa to urobiť lepšie, tvrdšie, drsnejšie. Viac pritlačiť na pilu. ** ()

Margarettka 

všechny recenze uživatele

Byla by to docela dobrá reality show, kdyby to nebyl jeden velký fake. Všechny hádky jsou zinscenované producenty, kteří všem říkají, kdy a co říkat, kdy na ty děti zakřičet atd. Ta blesková náprava je taky moc vtipná- po čtyřech, pěti hned jsou z nehorázných spratků naprosto uvědomělí andílci? I don't think so. Plus jsem viděla nábor na další pokračování - vybízeli přímo teenagery, aby si jeli vyzkoušet (DOBROVOLNĚ) žít u jiné rodiny v jiné zemi. A aby bylo jasno - ty děti jsou nejen z Británie, ale i z USA a Austrálie. Takže tak. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama