Reklama

Reklama

Cyanide & Happiness

(seriál)
  • USA Cyanide and Happiness
všechny plakáty
USA, 2005, 1–5 min

Režie:

Rob DenBleyker

Scénář:

Rob DenBleyker

Hrají:

Rob DenBleyker

Obsahy(1)

Krátká animovaná, černohumorná videa původně ve formě komixů založená většinou na nečekané pointě.
Jednotlivé díly:
Waiting For The Bus
Hungertube
Beer Run
Book
Pigeon
The Sign
The Sign 2
I Love Noodles
The Magic Hat
No Brainer
The Hard Way
I Did It
Sad Larry
Hopscotch
Superjerk Saves The Day
The Man Who Could Sit Anywhere
The Man Who Could Sit Anywhere - Alternate Cut!
The Race
Beer Run - Alternate Cut!
Barbershop Quartet Hits On A Girl From Taxi
Barbershop Quartet Hits On A Girl From Taxi - Alternate Cut!
Waiting For The Bus 2
Speed Racist
Barbershop Quartet Performs Surgery
Repulsel
Ted Bear
Sad, Sad Larry
Dogs (Vojife)

(více)

Recenze (48)

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* sice jsem na VideaČesky.cz tento krátkometrážní animovaný seriál zahlédl, ale ani přes tamější vysokou oblíbenost mě nezlákal. Až místní vysoké hodnocení mě přinutilo překousnout jeho skromnou animaci a zkusit ho. Protože pár dílů bylo opravdu trefných s dobrým nápadem a k popukání (např. Veselí medvídci, Kouřové signály, Farmář, Rozhodnutí, Rozvod, Oslavenec, Reklamy) tak jsem zkouknul nakonec téměř vše. Kvalita jednotlivých dílů je docela nevyvážená a i když nejsou vyloženě hloupé tak celkový průměr je spíš slabší průměr a lepší mi přijdou spíš kratší epizodky než ty desetiminutové. Tudíž se jeho fanouškem nestanu a nebudu netrpělivě vyhlížet každý nový díl. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0-1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1-2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2+ /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Vždy když se dívám na C&H tak si pokládám jen jednu otázku: "Jaký chorý mozek tohle vymýšlí?". Protože co se děje v tomto animáku rozumně myslící člověk prostě vymyslet nemůže. Humor je tu extrémní, ať už jde o černý, nechutný, násilný či jakýkoliv jiný, takže tento pořad rozhodně není pro každého. Vtipy tu balancují na hraně vkusnosti a někdy ji i překračují, ale mě tento styl extrémně sedí, takže za mě lepší 4*. Samozřejmě se někdy objeví i slabší díly, ale převažují dobré. Hodnocení: 84/100. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Slušné to není, to vážně ne, ale je to vtipné. A to je vlastně ten jediný důvod, proč na Cyanide and Happiness koukat. Například díl s horolezci je tak geniální sekvence na sebe se nabalujících fórů, že jsem si jí pustil několikrát dokola a pokaždé se smál nahlas. Parádní brutální humor všech druhů. 95% ()

H.T. 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem všechny díly, ale ty co jsem viděl jsou rozhodně za 5*. Máme tu prostě x dávek černého humoru - dost se to podobá Happy Tree Friends. Jako nejlepší díly vyzdvihnu snad Repusel a The Man Who Could Sit Anywhere. Jinak, na youtube to můžete najít za 5 sekund a jednotlivá videa nejsou dlouhá, takže kdykoli je volná chvíle, příjde vhod. Hodnocení 80% ()

canucks333 

všechny recenze uživatele

Niektoré vtipy sú plné najmä čierneho humoru a poriadne vás pobavia. Iné sú úchylnejšie a pobavia málokedy. Rozhodne sa však jedna o vcelku vydarený seriál založený na absurditách, ktorý k seriálom svojho druhu patrí k absolútnej špičke. Český dabing tiež podarený, ale niektoré diely sa mi vyslovene nepáčili takže niečo medzi 3 a 4 hveizdičkami, dávam 4 za poslednú epizódu s názvom Tank. Najlepšie epizódy: Uveznený, Šatník, Lano, Značka, Tank, Kniha, Kvartet 1,2 -----------------------------70% ()

Zajímavosti (1)

  • Některé epizody do češtiny předabovává na svém kanále skupina Fénix ProDabing. (Myslivir)

Reklama

Reklama