Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá, těhotná žena Nathalie (Isabelle Blais) přijde o své dítě, když se stane obětí nehody. Strážného anděla nachází v Henrym (Zach Braff), který ale rozhodně není andělem, jakým se zdá. (Lenulinka)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

emma53 

všechny recenze uživatele

Velmi silný, smutný a citlivý příběh, kdy se během malé chvíle nepozornosti úplně změní život třem lidem. Zach Braff byl v roli Henryho výborný, řekla bych, že dokonce lepší, než v The last kiss a i když jsem mu ten jeho přerod tolik nevěřila, budiž mu to odpuštěno, protože on scénář nepsal. A tu intenzivní bolest, kterou prožívala Nathalie se přenesla i na mě a já nemohu jinak, než neznámé Isabelle Blais za její výkon pochválit. U mě emoce fungovaly na plno a tudíž s čistým svědomím dávám silnou čtyřku. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Ten príbeh je sám o sebe silný, no nehovoriac o tom, že Braff, ktorého mám stále zafixovaného ako infantilného JD-ho sa do takejto úlohy akosi nehodil, aj samotné spracovanie je plytké a postavy dosť povrchné. Tým pádom vyznieva záver dosť ťažkopádne a trochu naivne a ten Henryho prerod (a hlevne jeho záverečnú fázu) som proste nezožral. A z takého niečoho sa potom ťažko ždímajú emócie... ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný dramatický příběh o ztrátě, svědomí, přátelství, lásce, zklamání a spravedlnosti. Sympatické ústřední herecké trio za podpory příjemné hudby a přispění komorní atmosféry dotváří nadprůměrný zážitek po zhlédnutí tohoto snímku. Jsem na vážkách, zda dát 4* nebo 5*. Objektivně je to někde mezi, takže zaokrouhlím k vyšší cifře. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Na kanadskou produkci velmi kvalitní počin. Děj filmu je takový, že divák je chtě nechtě donucen uvažovat o tom, jak by se v takové situaci zachoval on a jaké by měl očekávání od reakce protější osoby. Myslím si, že i přes silný námět film nevybočuje z lepšího průměru někam výš, třeba ke čtyřem hvězdám. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Bavilo ma to, aj keď veselý príbeh to nebol ani náhodou. Mal svoje nedotiahnuté stránky a to hlavne postava Henryho (Zach Braf), ktorého by sa patrilo buď vykresliť viac, alebo ho len jednoducho postaviť do uveriteľnejšej roviny, nemusel byť hneď zrovna dílerom. Postava Nathalie či jej manžela sú však skvele napísané aj zahraté, čo túto nedokonalosť Henryho značne vyrovnáva. V konečnom sumáre príbehu, formy, herectva je to však naozaj výborný film. 75%. Videné v rámci Challange tour - 30 dní so svetovou kinematografiou. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama