Reklama

Reklama

Dependence

(amatérský film)
Krátkometrážní / Komedie
Česko, 2007, 13 min

Obsahy(1)

Sdělit dítěti, že jste dali počítač, na kterém den co den hrálo, do bazaru se opravdu nevyplácí. Posledním hřebíkem do hráčovy rakve by byla snaha jej přeorientovat z krvavých FPS stříleček na neškodné tahovky typu „Člověče nezlob se“. Tato léčba šokem pak možná i způsobí, že kluk začne blouznit a bláznit s vědomím, že se z tělocvikářů ve škole stávají velitelé nepřátelských jednotek, a po městě ho pronásledují skuteční Bulánci či lidé starší, co chtějí jeho mozek. (Ash_Black)

(více)

Recenze (8)

aluna 

všechny recenze uživatele

Náhodou, povedená scénka. Amatérský to je - nikdo se nesnaží předstírat, že ne, ale cit hoši maj. Má to nápad, kluci jsou sympaťáci a hlavně - je to prdel. "Já vím, to s tím Člověče byla chyba, ale...co takhle...Kloboučku hop?" ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mne celkem pobavilo byval sem tez velkym paranem takze o zavislosti na videohrach neco vim nejvtipnejsi byla bezkonkurencne ta vsuvka z GTA jenom to chtelo trochu zkratit na dany tema mi ta delka prijde az vrazedna ale jinak celkem sranda pobavil jsem se slusne ()

Reklama

Easykk 

všechny recenze uživatele

Takže vy všichni majitelé dětí :D Několik výbornejch fórů a trošku utahaná stopáž, maličko to zkrátit, tak to je daleko lepší!!!! ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Nemám nič proti tomu, že sa chlapci snažia, ale čo ja viem... 1* za 1 vydarený fór. Na hodinách matiky sa ozaj nehodí používať výrazy ako OMG či WTF xDD. Chalani to moc preťahovali, kľudne to mohli spraviť, ako 2-3 minútovú chuťovku. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama