Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajná agentura krále Aquila má za úkol obnovit nejdůležitější kulturní památky Filipín. Pro tento nelehký úkol najímá tajné agenty. Jedním z agentů je Agent X44 (Sitti Navarro). Ten má jeden jediný problém. Má oční vadu. Nemůže totiž vidět písmeno A. A to se stává jeho prokletím i jeho úspěchem. (Terva)

Recenze (2)

Terva 

všechny recenze uživatele

Stát se tajným agentem je jednoduché. Jenže, když máte potíže ze zrakem a nevidíte písmeno A - je to problém. Povedená akční komedie plná gegů a podivných situací. ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Agent X44 je občas vtipná a často blbá akční komedie. Bohužel té blbosti je v tom filmu překvapivě mnoho, a proto nemůžu hodnotit výš. Navíc té slavné oční vadě, která má potenciál dodat snímku na zajímavosti, se tvůrci věnují jen na úplném začátku, kdy náš hrdina nechá svého mrňavého kamaráda, aby test za něj vyplnil test. Co tam máme dál? Máme tam partu homosexuálních lupičů, mafii a hezké slečny. Jenže tvůrci si všimli, že to jaksi nestačí, a proto vykradli všechno, co se dalo, aby snímek naplnili nějakým obsahem. Tudíž tam máme něco z Bonda (především z Dnes neumírej), Hvězdných válek a patrně desítek dalších filmů akčního ražení, které jsem dosud neviděl. Herci navíc přehrávají dost děsným způsobem. Ale nejméně jedno pozitivum to má: člověk se nemusí bát, že by u toho usnul. //Zhlédnuto v rámci Challenge Tour: 30 dní se světovou kinematografií// 45% ()

Reklama

Reklama