Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jméno, pouze jméno Ángel Flores Fuentes spojuje tři muže, kteří jinak nemají nic společného. A přesto se nyní musí jejich životní dráhy protnout. Zoufalá dívka, která hledá svou životní lásku, se totiž jako po poslední naději chápe telefonního seznamu a všem třem mužům zasílá na telefon stejnou zprávu s vírou, že ta nakonec zastihne toho jediného pravého adresáta. Podobné vzkazy ale mohou natropit velkou neplechu, třebaže je poslal někdo, koho jste nikdy nepotkali. A nejde ani tak o fakt, že vzbuzují údiv. Dokážou totiž vybudit lidskou představivost a dodat jinou, novou naději tam, odkud nikdy nepřicházela. Proto také zbylí dva Ángelové uvěří, že tajemný text přináleží do jejich vlastní minulosti a že vzešel z mysli žen, které sami ztratili a které je opustily. Slovo zmatek nemá šanci vystihnout, co bude vinou této jedné láskyplné zprávy následovat. Společně s nadějí totiž přicházejí i rozhodnutí, ke kterým bychom se jinak nikdy neodhodlali. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

kagemush 

všechny recenze uživatele

Aktuální dekameron (vlastně trikameron),po Mexicku.Nebo tragikomedie plná omylů,chcete li.-A spíš chili než sladká kukuřice. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle teda bylo něco! Očekával jsem romantickou komedii z Mexika, jak bylo uvedeno v programu, ale nedočkal jsem se ani romantiky, ani komedie, celou dobu se spíše jednalo o drama, které možná v některých okamžicích přecházelo snad až do thrilleru. Takže místo oddechového filmu na nedělní večer jsem dostal trochu náročnější záležitost, která ale utekla překvapivě rychle a která ani na jediný okamžik nenudila. On už ten nápad samotný je nesmírně zajímavý, jedna žena, nešťastná ve svém manželství, hledá svou bývalou lásku, a tak si vezme k ruce telefonní seznam a najde tam tři muže stejného jména. Jak ale poznat, který z nich je její bývalou láskou? Samozřejmě každému z nich zavolá a nechá na záznamníku vzkaz. A tvůrci filmu pracují s nápadem, jak může jeden takový vzkaz na záznamníku vyburcovat lidskou představivost a změnit člověku, kterého se vzkaz vůbec netýká, jeho život. První muž je učitel a myslí si, že mu ten vzkaz nechala jeho studentka a vše se to zvrtne tak, že nakonec před celou třídou během vyučování zmlátí jejího přítele, což pro něj bude mít nedozírné následky. Druhý muž si myslí, že mu volala jeho bývalá přítelkyně, a tak za ní jede a netuší, že se stane středem jakési podivné hry o to, komu připadne do vlastnicví rozlehlý statek. A třetí muž, který je tím správným Angelem, si vychutná svou sladkou pomstu. Úžasný nápad je převedený do úžasného filmu a já mohu jen smeknout před tvůrci, protože tohle je dokonalý film, kterému nemám co vytknout. A tak i když se mi nedostalo původně avizované romantické komedie, tak jsem nakonec nadšený a nemohu jinak, než udělit maximální hodnocení v podobě pěti hvězd a tento film každému určitě maximálně doporučit. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama