Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O tom, že není lehké být puberťákem, ví Duncan hodně. Jeho matka chce, aby dělal domácí úkoly, zatímco jeho otec, 120 stop vysoký drak přezdívaný Kaiju, od něj očekává, že zaujme místo po jeho boku jakožto budoucí král rasy Kaiju kvůli blížící se válce mezi lidmi a Kaiji. Duncan bude muset použít veškeré schopnosti, které geneticky zdělil po svém otci, aby ochránil nejen sebe, ale i svou rodinu a přátele před Kaiji, kteří touží po válce. (sh3riff)

(více)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ta mytologie je celkem jetá, ale dá se to zvládnout. Prostě příběh ze střední školy, na kterou chodí mladík se speciálními schopnostmi a velmi speciálním rodokmenem, díky kterému dokáže chrlit oheň. Není to nijak překvapivé, nemá to nic navíc, ale to, co to má, tomu prostě stačí. Fajn televizní zábava. ()

kakyn 

všechny recenze uživatele

Ještě že to trvalo jen hodinu. Dýl bych to asi nevydržel. Celý to vypadá jako nějaká japonská kravina o barevných mluvících příbuzných Godzilly. Ty velký potvory jsou tak hrozně odfláknutý, postavy lidí nevypadají zrovna taky nějak extra a to nemluvím o prostředí a krajině. Příběh.....ehm, no...je to tak aby to pochopily 7-letý děcka a to si myslím hovoří samo za sebe. Jestli máte volnou hodinku, tak ji rozhodně využijte jinak. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiný animák, než na jaké jsme zvyklí. Grafická stránka postrádá detaily, za to se zaměřuje na kvalitní efekty, takže se dočkáme pěkné animace kouře, dýmu, ohně a dalších živlů. Příběh a vůbec všechny ty monstra připomínají japonskou Godzilu a tak je jasné, že se jim nemůže postavit do cesty nikdo normální. Mix Supermana s drakem, to je Firebreather! Ale ta hodina docela svižně uteče. 60% ()

seth82 

všechny recenze uživatele

Tento projekt ma celkom prekvapil, na to, že išlo o relatívne malú produkciu z dielne Cartoon Network, to dopadlo veľmi dobre. Animácia na dané finančné pomery nadpriemerná, postavy kvalitne nadabované a hoci samotný príbeh nie je nejako extra originálny, niektoré nápady stáli za to. Príjemná zábava pre ľudí, ktorým nevadí takýto žáner. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama