Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stredoškolák Takanashi Shuusuke, ako aj mnohí iní, máva erotické sny. Stredobodom jeho tajných fantázii a túžieb je dievča, ktoré často pozoruje. Na tom by nebolo nič neobyčajné, ak by tým dievčaťom nebola jeho mladšia sestra Nao. Tá však k svojmu bratovi tiež cíti viac, než len súrodeneckú lásku a vystavuje ho preto rôznym „náhodným“ situáciam. Jej odhodlanosť ju motivuje dokonca k tomu, aby našla bratove skrýše a zahodila mu všetok pornografický materiál, ktorý sa netýka incestu. Pritom náhodou natrafí na album s jeho fotografiami z detstva. Prečo však nie je ani na jednej fotografii ona a kto je dievča, ktoré sa so Shuusukem drží za ruku? Čo sa stane, ak sa neznáma náhle objaví na scéne? (Trip)

(více)

Recenze (5)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Čistě konzumní komedie stojí a padají s tím, jak dokáží člověka pohnout ke smíchu. Po šesti dílech soudím, že Onii-chan si v tom ohledu vede podprůměrně, ale nijak katastrofálně. Nesmí vás ovšem pobuřovat loliconství, sisconství, broconství, shotaconství, tsunderáctví, pantsushoty a tak... Jak si taky jinak užít seriál o dívence, která touží především po tom, aby ji o to připravil její bráška, že? Aha, také vás nesmí rozčilovat vykrádání tisíckrát vykradeného! Takže když nebudete předpojatí... ()

daGGos 

všechny recenze uživatele

Tento způsob, kdy v naprosto standartní ecchi komedii použiju vpravdě ohyzdnou kresbu, zdá se mi poněkud nešťastným. Padá tím totiž záchrana v podobě ryze povrchní fascinace ženskými aktérkami a celá tíha zábavy tudíž spočívá na bedrech komediální části. A nutno podotknout, že žádný zázrak se ani v tomto nekoná. Ale ti 2 přívrženci incestu z 5 si to celkem užili. ()

Reklama

HakuSaku 

všechny recenze uživatele

Sister-con ako hrom! Dlhsie som obchadzal okolo zlozky a chvilku to trvalo kym som sa odhodlal na jeho zhliadnutie, ale napokom som sa odhodlal (aj preto, ze momentalne nesledujem ziaden ongoing)... A veru nelutujem. Je to sice klasicky dejovo strohe anime s podobnou tematikou, ale velmi svieze a mnozstvo vtipnych scen s dobrou animaciou a riadny kus ecchi scen je samozrejmost. Vyborna odreagovacka! ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ne. Už jen tak animace mě rozčiluje. A to jsem ještě jeden díl "omylem" viděla v českém překladu. Ten díl byl nejvtipnější. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama