Reklama

Reklama

Za kačku svlíkačku

(pořad)
Soutěžní / Erotický
Česko, 2009, 65 min

Obsahy(1)

Mírně erotická soutěž, kterou provází atraktivní slečna a kde se dají vyhrát celkem pěkné výhry. Hraje se buď "kolo štěstí" nebo "sexeso". Pokud nevyhraje, slečna ze sebe svlékne část oblečení. (zliteonit)

Recenze (171)

Caszidy odpad!

všechny recenze uživatele

Když při pozdním surfování po televizních kanálech na tenhle "skvost" narazíte a hned nepřepnete dále, tak Vás překvapivě pobaví neuvěřitelné hlášky "moderátorky" při vytočení nějaké karty na "kole štěstí" typu "Křížovej spoďár a Léňa sundavá kalhoty". Za kačku svlíkačku jinak pouze rozšiřuje nabídku obskurních pořadů pozdních nočních hodin na českých televizních stanicích. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Název vystihuje vše. Za kačku si dnes nekoupíte nic, co by stálo za to, a svlíkačka je stejně antierotické slovo, jako je antierotický celý pořad. Ta jedna ušmudlaná hvězdička patří některým slečnám, které jsou, do doby než otevřou pusu, pohledné a sexy. Tento pořad tak není ničím jiným, než vychytralým tahem televize, jak vytáhnout z nadržených a opuštěných chlapů vprosřed noci nějaký ten kováček... :-) ()

Reklama

ac3r odpad!

všechny recenze uživatele

Občas tuhle žumpu člověk náhodně chytne před spaním, jednou jsem tam když soutěž začínala ze srandy volal, jelikož moderátorka furt plakala jak ji nikdo nevolá a znal odpověď na otázku za 5 tisíc. Samozřejmě vás nechají viset na drátě, kde vám vykládají nějaký rádoby erotický historky a žádný připojení do studia se neděje, i když moderátorka neustále pláče jak nikdo nevolá. Takže nejen brak pořad, ale i solidní habaďůra na vycucání peněz z lidí. Holky samozřejmě rozumu moc nepobraly, což člověk nemůže ani očekávat, ale nepobraly ani moc té krásy, takže se divím, že se na to vůbec někdo kouká. Hezký křišťálový odpad. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Lidské nápady neznají mezí a bylo samozřejmě jen otázkou času, než se něco takového objeví. Často ne příliš hezká děva se kroutí a vyzývá diváky k zavolání na předraženou telefonní linku s příslibem výhry nějaké koniny či sundáním toho či onoho, ukazuje povislou tetovanou kůži či kusem kovu zpitvořenou bradavku. Kombinace soutěže a erotiky, kdy soutěž je jen trapná zastěrka a vyhrát se nedá kravina dražší než celková cena hovoru volajícího, je přesně ten pořad pro nespavé úchyláky, nadržené floutky a opilce vracející se v podnapilém stavu z putiky. Přínos, krom vlhkého uspokojení některého z výše uvedených pošuků, je nulový, však ve svém vysílacím čase asi to nejatraktivnější. Jednu hvezdičku za ventilování komplexů pošahaných volajících, lepší, než když budou obtežovat dámy na ulici. ()

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to dávali později, mohl by to být zdatný konkurent vážné hudby nebo Chaplina, pro které se na ČT evidentně nenajde jiná vysílací doba než třeba 2:55 nebo 3:30. Nebo teleshoppingu na dalších stanicích. Viděla jsem jednou kousek, kde notně použitá krákorající ušmudlaná E-pětapadesátnice laškovala s podobně intelektuálně disponovaným pánem. Pořád mu nabízela, že se svlíkne, ale pán nechtěl a já jsem se mu teda ani nedivila. Jak to dopadlo, nevím, bála jsem se, že se fakt svlíkne, tak jsem přepnula:-) Ještě po přečtení komentářů: já nevím, tohle byl fakt můj úlet, že jsem to viděla, ale kdybych nemohla spát, tak si pustím třeba DVD nebo rádio, ale tohle teda fakt už nikdy. Teleshoppující Horst Náušnička je proti tomuhle Bergman! A ve svém věku je teda i čistější a úhlednější než ta umaštěná a vymaštěná děva, kterou jsem měla tu čest vidět:-) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama