Simpsons: The XXX Parody (video film)
Erotický / Komedie
USA, 2011, 107 min
Lee Roy MyersHrají:
Evan StonePlakáty
Většina hvězd a celebrit má na svém kontě nějaký ten pornofilm, tak proč by měli být Simpsonovi (Marge a Homer) výjimkou? Během zhruba hodiny a půl natáčení na Flandersovu kameru se mihnou i ty nejznámější postavy seriálu jako Flanders, Moe, nebo Barney. Jedná se o hraný snímek. (marwin836)
Flipper
odpad!Už som videl hada čúrať, koňa sa plaziť a opicu stolovať, ale kopulujúcich Pikachu-och sa mi ešte nedostalo. Je však užasne a fascinujúce vidieť péčko pri ktorom máte najmenšiu až nulovú šancu na erekciu.(21.6.2011)
Z0oMb3E
odpad!Toto bolo niečo otrasné. Či už z hľadiska serióznosti porna, alebo paródie na nejaký seriál. Čo sa tíka hardcore časti všetko by sa dalo, všetky pohyby a polohy boli klasické a odskúšané, ale to žlté nasvietenie zabránilo akémukoľvek vzrušeniu či erotickej predstave. Kto by si už vedel vychutnať sex zo žltačkou a poškodenou pečeňou. Ako paródia na slávnych a kultových Simpsonovcov tiež za veľa nestojí. Keďže v Springfielde je celkovo minimum žien, ktoré čo by len okrajovo podnecovali mužskú sexuálnu fantáziu museli sa autori uchýliť k pridaniu niektorých postáv, ktoré sa v seriáli ani neobjavili. Zato z mužského osadenstva sa mohlo vyberať, ktorý úchyl sa do porna hodí viac. Po celý čas trvania ma iritovala snaha o napodobňovanie hlasového prejavu pôvodných kreslených postavičiek. Pre ULTRAS Simpsonovcov možno príjemná zábava, pre ostatných film skôr na skazenie predohry.(22.3.2011)
gjjm
Aneb jak si Homer natáčel "tulení" s Marge (na Flandersovu kameru, jak jinak) + víceméně náhodně přilepené "tulení" McBaina s nějakou herečkou a Vočka s Cookie Kwanovou (černovláska, která se v pár dílech seriálu objeví jako intrikánská realitní agentka) - tohle si přece žádný své cti dbalý příznivec Simpsonů nemůže nechat ujít ... Netvrdím, že to je nějak úžasné, ale když už nic jiného, aspoň si z toho můžete udělat (haha, to je ale super dvojsmysl) představu o tom, jak by vypadali Simpsonovi jako hraný film, a to není k zahození. Jinak řekl bych, že spojitost tu je, a docela velká - pornoherci se docela dobře trefují do hlasů i typických povahových rysů jednotlivých Simpsonů (pochopitelně pokud máte určitou představu o anglických hlasech) a autoři IMHO vychází i z obvyklého stylu "postelových scén" i humoru v seriálu (třeba v dílu Natural Born Kissers), jen je posouvají poněkud "dál". Rozhodně zajímavý simpsonovský "apokryf", přínosný pro rozšíření a prohloubení (haha) výrazových možností fikčního světa seriálu.(18.3.2011)
sskrblik
Homeee, mmmmm give me your donut. Četl jsem o tom, že je to porno hitem v zahraničí, ale nejedná se o žádný zázrak. Spíše o zcela průměrné porno, protože opravdu ani skoro vůbec neparoduje. Zaujme vás podle názvu, to se podařilo, ale výsledek je děs.(8.3.2011)
zdenur
Obyčejné péčko lákající na svůj žlutý nádech. Žádná parodie, téměř žádná spojitost. Přiživování se na známém jménu.(4.3.2011)
vitekpe
Jedna hvezda tvurcum za odvahu. Film muzete klidne ignorovat, protoze koukat na to je ztrata casu.(8.1.2012)
marwin836
Myslím že by v názvu stačilo pouze Simpsons: The XXX, protože moc parodování v tom nebylo.(20.2.2011)
KdG
Nic moc vtipnýho to nebylo a ta žlutá barva na hercích je na můj vkus asexuální.(15.12.2011)
spiderakhero
odpad!Ten stupidní Lee Roy Myers udělal ze Simpsonů naprosté šašky. Některé díly normálních, a o moc normálních Simpsonů možná stáli za prd, ale i takové jsou vedle této TZV. Parodie o hodně lepší. FUJ! HNUS! HRŮZA! DĚS! Horší než kdyby jste viděli, jak to dělá opilej Burney Moeovi, nebo co. Zkrátka řečeno: Tenhle snímek je hrůzný král všech hrůz! Větší pitomost jsem neviděl... ! PS: Marge i Homer vypadají hrozně. Jediný, kdo se aspoň trochu vyvedl je Flanders.(2.10.2011)
Flack007
odpad!Už jsem viděla téměř cokoliv, ale toto se opravdu veze jenom na slavném jménu animáku. Toto má od kvalitního porna velmi daleko. A že by hlavní herci byli nějak super, se taky zrovna říct nedá.(13.7.2011)
Phoeniyx
odpad!Stačili mi asi dvě minuty a vypnul jsem to, podíval jsem se na to jen kvůli Simpsonovým a kdyby se mi dostal režisér do ruky asi bych ho uškrtil jak někdo může být schopný zkazit televizní legendární seriál v takový nechutný frašce?! Pro mě nejhorší ze všech odpadů!(4.4.2012)
Bayonnet
odpad!Ach můj bože............ Oni sprznili Simpsny. To je skoro na žalobu.......(29.8.2011)