Reklama

Reklama

Derek Nadsamec

(amatérský film)
všechny plakáty
Česko, 2006, 55 min

Obsahy(1)

Příběh, ve kterém detektiv Derek Hereby řeší záhadný případ. Derek Hereby je policista, nadutec a snob. Člověk skálopevně přesvědčený o svém umu a kriminalistickém nadání. Nyní se ovšem setká s případem, který mu totálně obrátí všechny životní hodnoty a jistoty vzhůru nohama. Připravte se na divokou jízdu, honba za psychopatickým pachatelem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Před několika lety jsem občas chodil do hospody s Lukášem Pertlem, kterej v tomhle filmu hraje hlavní roli. Škoda, že na čsfd nemá profil tvůrce. Hned bych si ho přidal mezi oblíbený herce :-) No vzpomínám si, že tenkrát o tom v hospodě mluvil, že s kámošema točí nějakej film a hraje tam hlavní roli a po nějaký době mě pak zval na premiéru do kina. Sice netušim, kolik se na to prodalo lístků, ale kupodivu to opravdu běželo v kině. No já jsem tam nešel a na film jsem úplně zapomněl. Až dneska jsem náhodou na film natrefil (hledal jsem Derek Zoolander). Tak jsem obětoval tu necelou hodinu a podíval jsem se na to. Bohužel jsem z toho teda moc nadšenej nebyl. Bylo vidět, že je asi to natáčení bavilo a občas se tam našel nějakej celkem dobrej nápad, ale je to takový až moc amatérský. Samozřejmě, že amatérskýmu filmu se dá ledacos odpustit, ale rozhodně se nedaj odpustit rádoby vtipný hlášky typu "jestli to zase poserete, tak se z toho poserete". Víc než 2 hvězdy tomu fakt dát nemůžu. (sorry xSame) ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Dokumentární film o uživateli derek007, který se nebojí být nekompromisní a to ho dělá zajímavým komentátorem a nadsamcem. ()

Reklama

Reklama