Reklama

Reklama

Bill Cunningham New York

  • Francie Bill Cunningham New York
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

shereen 

všechny recenze uživatele

fantasticky snimek. Presne to, co od dokonaleho dokumentu ocekavam. Zadny patos, hrani na city, reziserske umelecke ambice a frustrace, proste jen citlivy zaznam pozoruhodneho zivota...a je to zabavnejsi nez kdejaky akcnak. ()

Gedzby 

všechny recenze uživatele

U knihy se říká, že ji člověk přečetl jedním dechem, rád bych to podobně vyjádřil u tohoto velmi lidského a srdečného dokumentu. Samozřejmě bez hlavního aktéra by to byl jen dokument. Člověk má chuť Billa obejmout. Je krásné vidět, jak jiní a zajímaví lidé, se svými vlastními prioritami a cíli, šlapou tenhle náš svět. Nepochybně je Billův pohled dar a on je umělec. ()

zoe.x 

všechny recenze uživatele

Tohle není jen portrét Billa Cunninghama, legendárního fotografa, neúnavného hledače módních trendů a zajímavých lidí z New Yorku, tohle je citlivý pohled na šťastného a vyrovnaného člověka, kterým si většina z nás přeje být. Vůbec nezáleží na tom, na kolik je pro vás oblečení podstatné, jestli jeho výběrem trávíte spoustu času, nebo se o něj téměř nezajímáte a módu jako takovou považujete za povrchní zbytečnost, jakýkoliv postoj o vás totiž tak jako tak něco vypoví. Tento dokument ale určitě stojí za zhlédnutí minimálně kvůli dvěma věcem - zachycení jedinečné atmosféry newyorských ulic a především pak poselství, které s sebou nese - je jen na vás, kde hledáte naplnění života, pokud se tomu ale budete věnovat se stejnou horlivostí a radostí jako Bill, najdete i jeho smysl. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený, kvalitní, seriozní dokument or let me put it this way: World of Fashion is a Spanish Village for me, but I like NY and...the Truth is, what zoe.x says - it doesn´t matter, what you do, unless you´re happy with what you´re doing. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama