Reklama

Reklama

Tomáš Bureš Sezóna 2009

všechny plakáty
Sportovní / Dokumentární
Česko, 2010, 85 min

Obsahy(1)

Tomáš Bureš je jeden z nejúspěšnějších amatérských kulturistů světa, přesto je paradoxně známější a populárnější právě ve světe, nežli "doma" v Čechách. Tuto skutečnost bychom rádi napravili pomocí tohoto DVD.
Tomáš Bureš, svým původním povoláním umělecký formíř, jako slévač uplatnil nejen svoji sílu, ale také preciznost, kterou přenesl i do kulturistiky. Jako kulturista proslul výjmečně tvrdými tréninky ma hraně lidských možností, ale především pak svou velkou odhodlaností pokořit další možné i nemožné cíle. ve sportu i osobním životě. Za několik málo posledních let zaznamenal díky tomuto přístupu obrovský výkonnostní skok, který předurčuje jeho další kariéru k přestupu mezi profesionály.
Toto DVD dokumentuje Tomášovu přípravu na Mistrovství Evropy a současně Světový pohár federace WABBA 2009, kde vyhrál rozdílem třídy nejen svoji kategorii, ale i absolutně (porazil s přehledem vítěze ostatních kategorií).
Věříme, že vás toto DVD zaujme a mnohé třeba i inspiruje k vlastnímu úsilí o zlepšení fyzické kondice.
Ve filmu jsou použity efektní černobílé i barevné dokumentární záběry Tomáše bureše z jeho tréninku a soutěží. (oficiální text distributora)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
tery.bill DVD
18.07.2013

Reklama

Reklama