Reklama

Reklama

Propast

(amatérský film)
Krátkometrážní / Drama / Thriller / Krimi
Česko, 2010, 19 min

Obsahy(1)

David dostává příležitost, jak rychle vydělat peníze. Nová práce se mu zpočátku zamlouvá. Netuší však, do jakých nelidských obchodů se ve skutečnosti namočil a to až do dne, kdy potká Terezu, nevinnou dívku, do které se zamiluje. Jak se nakonec vyrovná s tím, že ji už nikdy nebude moci spatřit? (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Rosana 

všechny recenze uživatele

Film se zabývá dost závažným tématem, je skvěle natočený a hlavní hrdinové sympatičtí. Je škoda, že na festivalech porotci vyzdvihují hlavně erotickou scénu a málokdy ocení věrnost krimi/thriller žánru. ()

Iroquaise 

všechny recenze uživatele

na jednu stranu si hodně cením toho, že se tu někdo snaží o žánrovku...která navíc v určitých ohledech funguje...je to relativně sevřené a drží to tempo...je tam několik solidních scén a slušný výkon hlavního představitele...oproti Návratu určitě posun...ale je to takovej ten devadesátkovej brakově - tvrďáckej kýč, kterej mi jde dost proti srsti... ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že na naše poměry opravdu kvalitní počin s opravdu trefnou a působivou hudbou. Takže za mě palec nahoru. Po delším čase si již moc scén nevybavuji, ale stále ve mě plane pocit, že jsem viděl snímek, který opravdu stál za to. 65% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama