Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Vždycky jsem tvrdil, že moc je důležitější než peníze. Ale když přijde na volby, bez peněz to nejde, bez shánění peněz na moc," říká Frank Underwood, když přemýšlí o své kandidatuře. Stranické vedení mu do očí řeklo, že nechtějí, aby za ně kandidoval. Frank chce za každou cenu prosadit svůj program Amerika pracuje, a tak spojí své ambice a dobro amerického lidu. Claire se chce stát velvyslankyní při OSN a tvrdě na Franka útočí, aby jí k funkci pomohl. Ale Frank se drží zpátky, je si vědom toho, že by přílišný tlak mohl ohrozit jeho vlastní plány a on by mohl být obviněn z nepotismu, ale na druhé straně musí uznat, že to Claire dluží. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

nula87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank je snad poprvé v situaci, kdy nedrží všechny trumfy v rukou, a kdy musí jít do rizika, které nemusí vyjít. Navíc mu (možná i nevědomky) ztěžuje už tak dost zoufalou situaci Claire, která má větší ambice, než být okouzlující první dámou. 80% ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malinko se mi zdá že série už nebude tak chytrá a napínavá jako dvě předešlé. Intriky a klasické Frankovi kličky a speciální řešení či výborné přesvědčovací taktiky mi tady prozatím nějak chybí. Že by scénáristům došla inspirace a nápady? Frankovo řešení na situaci s volbami je sice dobré, ale nezdá se mi tak chytré jako jeho předešlé. Doug je zde (a nejspíš i pár dalších dílu) spíš na obtíž, taková nezajímavá, skoro otravná figurka. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První karetní manévr hlavních postav a už je v podstatě jasné o čem bude celá třetí série. Určitě se má divák na co těšit. Jestli první dvě byli o získání moci, trojka bude zcela jistě o jejím udržení a prolongaci. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank spoločne s Claire cíti, že ich domček z karát sa môže veľmi rýchlo zrútiť a tak začínajú hrať v tejto partii o všetko vabank. A ja môžem povedať, že sledovať ich je pekelne dobrá zábava... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama