Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Musím toho muže zničit?" ptá se sám sebe Frank Underwood, když vybízí soudce Nejvyššího soudu Jacobse, aby se vzdal svého místa dříve, než se jeho nemoc projeví při výkonu jeho práce. Zatím to bylo jen malé zaváhání, ale co když... Frank chce totiž toto místo ihned nabídnout potenciálnímu kandidátovi na prezidenta a tak „eliminovat" jednoho z vážných protivníků. Doug tlačí na Gavina, aby našel Rachel, neboť její „eliminací" se dostane zpět k Frankovi. Smazal by tak jeden starý velký hřích, který by mohl ohrozit Frankovu kandidaturu. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Love. That's what you're selling? Well, I don't buy it.” Okrem toho, že Frank získal nového konkurenta, ku ktorému sa so zahmlenými pohnutkami pridal aj Doug, sa tu v nič podstatné neudialo. Na druhú stranu som zvedavý ako sa mu podarí dostať hlavu z oprátky, ktoré sa okolo neho čoraz viac uťahuje... ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se to začíná zase rozehrávat. Stále nemám taková pocit jako při sledování první a druhé série. Pořád mi tam chybí ten dokonale napsaný scénář, dialogy a podobně. Samozřejmě je to pořád skvělý, ale první dvě série to už asi nedožene. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda s lehce náboženskou rétorikou ? Pro ozvláštnění a specifickou symboliku, proč ne. Dunbar je opět vynikající žena s koulema, bude zajímavé sledovat budoucí bitvy s hlavní hvězdou seriálu. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama