Reklama

Reklama

Epizody(9)

Recenze (5)

Dawe.86 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná slátanina,trpěl jsem od prvního do posledního záběru a dokoukal jen proto,že jsem doufal že se to v nějakem díle zlomí a nebude to taková bolest,bohužel jsem se nedočkal. Nejraději bych na to že sem to viděl uplně zapomněl a akorát jaký z toho mam pocit je,že mě štve že sem tomu vůbec obětoval svůj čas a jen mi to od tvurců ( i kdyz amterskych ,ale i tak, bych byl raději aby se do tohodle vůbec nepouštěli) vrhá špatné světlo na můj od mala velmi oblíbený svět MK. Do druhé serie se raději ani nepouštím,bolesti bylo dost . ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velká škoda značně nevyrovnaných dílů. Líbí se mi nápad animace u dílů Kitany a Mileeny, závěr Cyraxe a Sektora nejlepší i co se kamery a akce týče. Jako nápad dobrý, ale chápu proč to navždy zůstalo jen u webseriálu. ()

veertiik 

všechny recenze uživatele

Ono to tak bylo schválně, koukám. Mělo to být rozšíření pro nějaké hry na konzolách. Postava se vždycky začne vyvíjet a najednou nic a další postava...si říkám, že třeba ve druhé sérii, ale to nebude. Ale tak na jedno podívání to bylo. A za mě nejhorší poslední díl, roboty jsem opravdu nepotřeboval. ()

Reklama

Reklama