Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

K.B.L. 

všechny recenze uživatele

Víc dementní komedii jsem v životě neviděla. Tady jde dát buď za odpad, nebo za pět. Tento styl humoru ve své podstatě nenavidím, ba jím přímo opovrhuji, ale v tomhle filmu mě naprosto rozštípal! Hlavní hrdinové vypadali jako retardi od přírody, nikoli nuceně, vtipy byly nečekané, přemrštěné, urážlivé, morbidní, opakované, ale v součtu dokonalé. Tam, kde by člověk čekal nějakou ubohou narážku, či pokus o vtip, nebylo nic a tam, kde nic nečekal, dostal nálož idiotského humoru, kde prostě nejde nebýt šokován a pokud ve vás dřímá dušička blackhumoristy, tak vřele doporučuju. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Podobně jako Klub sráčů, Bulšit a další skvosty světové kinematografie si ani New Kids nezaslouží plný počet hvězdiček, protože to je prostě tak strašná píčovina. Naštěstí je to ale zároveň brutální prdel, hodně (kurva hodně) se tam nadává, chlastá, krká, zabíjí a vůbec dělá všechno, co mám ve filmu rád, takže maximální spokojenost. 90% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

DIALOG - To je dobrej víkend, vole. ....Dnes je úterý, píčo........... Nákup piva v 16 minutě je něco naprosto úžasnýho. CITÁT - A od teď nebudu za nic platit......... Ve 32 minutě jsem si málem cvrnknul do kalhot. CITÁT 8,7...... Pětice kamarádů je tak přiblble naivní až vám jich je líto. Ale jim to nevadí. Napětí se stupňuje a brutalita nabírá na síle. Zjevuje se i první krev. CITÁT - Další jsou ve stodole......... Boj začíná. Přiletěla i bomba a přijel kamión plný piva. CITÁT - Kamionista..honky, honky............ Super příběh z jednoho městečka, plný krve, piva a ironie. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

New Kids Turbo mají potenciál stát se podobně kultovním filmem jako třeba dobové snímky Ed Wooda Jr., jehož Plán 9 z vnějšího vesmíru je tu nahrazen ,,Plánem 5 z Maaskantje". V početnější, společensky uvolněné skupině osob (rozuměj partě přátel s vysokým stupněm intoxikace) budou New Kids Turbo zlatým hřebem večera a nevyčerpatelným zdrojem zábavy, individuálně (a za střízliva) nedokoukatelná záležitost... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Něco tak ujetého se často nevidí. Přirovnal bych to šílenostem, které stvárnil Sacha Baron Cohen, jen s tím rozdílem, že zde je lidí 5! Né-li více, když připočtu ty magory kolem. Hudební tracky jsou taky něco, vzpomeňte si na 90. léta, 2Unlimited a 24Seven a mnohá nostalgická srdce zaplesají. Ale tak bych mohl pokračovat ve výčtu divných, místy i nechutných, ale přitom někdy geniálních gegů do nekonečna. Chce to prostě vidět... 70% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)
  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Reklama

Reklama