Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

verbal 

všechny recenze uživatele

Pětice holandských retardů přichází s vymazlenou asociální taškařicí, balancující na hraně debility a laskavého fekálního humoru ve stylu Jednotky příliš rychlého Jackass. To nesnáším. Jelikož jsem však onen osudný večer degradoval své zbývající IQ švestkovým pyré prohnaným trubkama a jedná se o film s guinessově nejvyšším výskytem hravého oslovení "pičo" na kosočtevereční větu, hihňal jsem se jako dawn, který se před chvíli snažil napít nosem, při pohledu na Bernoulliho rovnici. ()

K.B.L. 

všechny recenze uživatele

Víc dementní komedii jsem v životě neviděla. Tady jde dát buď za odpad, nebo za pět. Tento styl humoru ve své podstatě nenavidím, ba jím přímo opovrhuji, ale v tomhle filmu mě naprosto rozštípal! Hlavní hrdinové vypadali jako retardi od přírody, nikoli nuceně, vtipy byly nečekané, přemrštěné, urážlivé, morbidní, opakované, ale v součtu dokonalé. Tam, kde by člověk čekal nějakou ubohou narážku, či pokus o vtip, nebylo nic a tam, kde nic nečekal, dostal nálož idiotského humoru, kde prostě nejde nebýt šokován a pokud ve vás dřímá dušička blackhumoristy, tak vřele doporučuju. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Vodič kamiónu robí Tú, Túúú..." Moje hodnotenie berte s veľkou rezervou. Tento film mal u mňa v úvode blízko k jednej alebo dvom hviezdam. Chvíľu mi trvalo, kým som sa spamätal z hromady vulgarizmov, ktoré vlasatí dementi pálili zo svojich úst. Jednoznačne ide o film v ktorom slovo "k...t" a "p..a" zaznelo bezkonkurenčne najviac krát. Aspoň čo som zatiaľ videl. Občasná nadávka v dobre načasovanom momente môže byť naozaj vtipná, ale tu to bolo často mimo misu. Časom si však človek zvykne(nie je úžasné, aký je človek prispôsobivý tvor?) a začal som vnímať skôr tie vydarené vtipy , ktorých je tu našťastie tiež dosť. Takú kopu magorov len tak nenájdete a časom som bol rozhodnutý dať tie priemerné 3 hviezdy. V tom však prišiel "vedúci" magorov , zroloval autom siedmych policajtov, vystrčil hlavu a vyhlásil: "Vodič kamiónu robí tú, túúú..." a v tej chvíli som sa priklonil k štvrtej hviezde. Ja viem, je to prízemné, ale občas som sa zasmial. Párkrát veľmi dobre. Úplne pochopím všetky možné hodnotenia, teda až na plný počet, pretože je tu i požehnané množstvo hluchých a trápnych momentov. Je to presne ten film, kde sa zhoda hľadá ťažko. Slabšie 4 *. 70%. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Na NKT jsem se těšil. Hodně těšil. Nečekal jsem od toho žádný extra zázrak s prokreslenými charaktery a podobné sr*čky. Bohužel dostal jsem toho zatraceně málo, abych to mohl označit kultem, nebo aspoň komedií, u kterých bych se fakt bavil. Jasně, máme tady (už několikrát viděné) týpky, na které sudičky s dávkou inteligence poněkud pozapomněly. Jsou to nehorázný hovada, co chtěj jen fetovat, chlastat, sexovat a vůbec si užívat života, aniž by pustili nějaký to euro- zkrátka totální asociálové s účesem typickým pro fotbalisty z NDR. Do uší nám hraje europop jak vystřiženej z devadesátek. Tedy samé ingredience, ze kterých mohl vzejít neskutečnej masakr. Velká škoda, už jen z toho důvodu, že tyhle ujeťárny mám fakt rád (zdravím Mr.Ali-G). A navíc holandština je hnusnej jazyk :-) Ale své fanoušky si to jistě najde, já holt asi nakonec nebyl úplně cílovka... ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

New Kids Turbo mají potenciál stát se podobně kultovním filmem jako třeba dobové snímky Ed Wooda Jr., jehož Plán 9 z vnějšího vesmíru je tu nahrazen ,,Plánem 5 z Maaskantje". V početnější, společensky uvolněné skupině osob (rozuměj partě přátel s vysokým stupněm intoxikace) budou New Kids Turbo zlatým hřebem večera a nevyčerpatelným zdrojem zábavy, individuálně (a za střízliva) nedokoukatelná záležitost... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Flip Van der Kuil povedal vo filme len jednu vetu: "Ešte kartón cigariet." V čase:17:05. (BAM)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno