Reklama

Reklama

Recenze (4)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šerif Hudson, Maggie Duval a Kieran majú naplánovanú spoločnú večeru, na ktorú však Emma nepríde a požiada Kierana aby rodičom tvrdil, že pomáha Audrey s učivom. Emma však, spolu s Noahom, Jakeom a Brooke odchádzajú do bývalej bowlingovej haly, pretože Noahovi sa podarilo vystopovať Willov telefón. Ten je od stretnutia so starostom Maddoxom, na ktorom sa zúčastnila aj reportérka Piper nezvestný. Emme s priateľmi sa podarí zraneného Willa nájsť, avšak zranený je aj ich kamarát Jake. Po príchode polície však páchateľ bez stopy zmizne. Po čase Emmu navštívi Kieran a zdá sa, že tá vďaka posledným udalostiam opäť uprednostňuje Willa. Ten ju pozve k sebe domov. Tam však Emmu čaká nemilé prekvapenie. Aj keď zábery na kultivátor v jednej z predchádzajúcich častí dávali tušiť Willov osud, epizóda sa vydarila hlavne vďaka skvelému záveru a zo všetkých postáv aspoň postrehy Noaha k udalostiam držia inak nudné konverzácie vo filme nad vodou. ()

Reklama

Vena69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další příklad toho, jak je seriálový Vřískot opravdu geniální dílo! Tato epizoda se na první pohled tváří jako jedna z těch nudnějších, kde se nic moc neděje, příběh se natahuje, aby to tvůrcům vyšlo na 10 epizod........ ale pak se to stane...... V této epizodě nám seriál ukazuje, že ačkoliv jsou hlavní postavy teenageři a seriál vznikl na MTV, pořád je to starý dobrý Vřískot a my bychom na to neměli zapomínat. Konec mě totálně odboural. 90 % ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle díl je zatím absolutní špička v rámci série. Zábavný, atmosférický, krvavý. Ta krvavá vychytávka na konci byla fakt super, to jsem tedy nečekal, docela originální a brutální. Opravdu paráda. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama