Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dong Joo a Da Ji se do sebe v 19 letech zamilovali a vzali se. Jejich manželství vydrželo však pouhých 6 měsíců. Po rozvodu se oba vydali vlastní cestou. Po několika letech se náhodou potkávají a zjišťují, že jejich city stále přetrvávají. (Pethushka)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Přeloženo. (Zasekla jsem se na čtvrtém díle a ne a ne se donutit koukat dál. Hrdinka je prezentovaná jako největší génius, ale chování má jako holka na základce, trubka největší, a celkově celá ta situace mě nebaví. Ani ty herecké výkony mě k tomu nepřitáhnou, spíš naopak. EDIT. Je to strašně nudné. Příběh se táhne jako smrad, herci hrají jako ponocní, jako by je to vůbec nebavilo a říkali si, že to ani nestojí za to, aby se snažili. Dokola pořád to samé. Ani ta hudba to nezvedne na dvě hvězdičky. Nenašla jsem, neviděla jsem, neslyšela jsem jedinou věc, která by to na ně dotáhla, takže musím hodnotit jen tou jednou. Nedoporučuji. Pokud chcete vidět, jak se po XYletém odloučení opět setkají bývalí manželé, raději se koukněte na Emergency Couple (o stupeň lepší), nebo na Cunning Single Lady, což se mi líbilo asi tak stokrát víc.) ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Příběh je sice poměrně jednoduchý, nečeká na nás spousta zvratů a silných momentů, ale i tak jsem se bavila. Jsem ráda, že jsem si mohla užít atmosféry ostrova Jeju a ranče. Max Chang Min moc hrát neumí a často vypadá dost křečovitě, ale obličej má jako obrázek. A sem se vlastně hodil docela přesně. 3,5* ()

Reklama

Magi90 

všechny recenze uživatele

I přesto, že tento seriál má nízké hodnocení, jsem na to podívala a nelituju. Je fakt, že silný příběh to není, ale je to vtipné a má to spád. Mě se moc zamlouvalo to prostředí kolem ranče a ostrova Jeju. Yeon-hee Lee mě tu nezklamala, i když v některých situacích se chovala její hrdinka trapně. Chang Min byl pro mě novinkou, ale ani on nezklamal, jen si musel na kameru asi trochu zvyknout. Ten čas sem si s nimi opravdu užila. Pohodový seriál :-) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama