Reklama

Reklama

Maxovo velké putování

(seriál)
všechny plakáty
Velká Británie, 2008, 7x48 min

Obsahy(1)

1 - Ian 'Max' Maxwell, odborník na divokou zvěř, se vydává na náročnou cestu za nejzáhadnějšími zvířaty světa. Zamíří do povodí řeky Amazonky, kde chce vypátrat divokého jaguára.
2 - Max se v namibijské poušti vydává po stopách slonů. Jedná se o velmi vzácná zvířata, která se lidem vyhýbají, a proto se je Max rozhodl hledat na vlastní pěst.
3 - Max tráví noc na území lvů. Přestože má velké zkušenosti s přežitím v divočině, začíná mít pocit, že tentokrát své síly trochu přecenil.
4 - Max se vydává po stopách bájného sněžného muže. Pomocí dovedností a také vylučovací metody se pokouší vysledovat možný původ tohoto tvora.
5 - Max putuje do indického národního parku Jim Corbett National Park, který je od svého vzniku v roce 1936 důležitým tygřím útočištěm. Podaří se Maxovi spatřit velké kočky.
6 - Max odjíždí na výpravu za vlky do polského a běloruského pohraničí. Přestože je zkušený stopař, naráží na obtíže, když musí vlky stopovat ve sněhu a na ledu.
7 - Max se vydává za jedním z nejohroženějších živočišných druhů na světě, nosorožcem sumaterským. Ve volné přírodě jich žije jen tři sta, a i proto chce Max nějakého nalézt. (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama