Stripperland (video film)

Horor / Komedie

USA, 2011, 103 min

• Dellamorte

..snímok ako taký , je len ďalšiou súčasťou filmového pseudoreťazca a tým pádom si nezaslúži obkec ( ak sa samozrejme nexceš prezentovať , prípadne máš nutkanie vyjadriť sa úplne ku všetkému, za účelom zvýraznenia svojej identity ). Takže - Lloyd podporil ďaľší indie / Linnea si škrtla Xté neveselé nič a Daniel sa do toho priplietol pri hľadaní svojho agenta na úteku . Použiteľné len na party , ako hru - " Ktorá scéna je vysatá z ktorého snímku? " . ( získala som party striebro ). P.S. Hodnotím filmovú odrodu v titulnej zátvorke .(15.6.2011)

Jasně, na originální Zoombieland to nemá ale nápad, že všechny "umělkyně" u tyče se stanou zoombie není tak blbý :) A rapující Daniel Baldwin k tomu? :)(23.7.2011)

• bozskydave

Tak nechutnou a nepovedenou předělávku Zombieland, kde místo Zombie jsou striptérky jsem už dlouho neviděl. Amatérské.(20.6.2011)

Tak za mě rozhodně pět hvězd! Sice první zhruba půlhodina je víceméně pěkně čitelný rip-off Zombielandu, ale pak se to vesměs až na pár detailů (pravidla, humvee nr.3) veze na poměrně originálně zpracované vlně, která na původní film dává celkem rychle zapomenout a to snad až jedině na tragickou scénu v "domě celebrity", kde všichni ví jak to nejspíš dopadne a jen na to čekají.. Ale jinak opravdu vlastních nápadů spousta, zajímavé charaktery a rozhodně u závěru jsem se málem zadusil takovým napůl absurdním smíchem. Efekty sice občas nejsou moc uvěřitelné, ale zato se nad nimi člověk pousměje, když ho vrátí do éry brutálních řezaček z osmdesátých a začátku devadesátých let :D A zápal a šílené nadšení s jakým se zbavují vetřelců se dá srovnat snad jedině s Shaun of the Dead, takže rozhodně stojí za to! Je tedy jen škoda, že s rozhodně dobrým nápadem, obsazením a zpracováním si to zazdili pár vyloženě okopírovanými scénami - ale stejně se líbilo!(6.12.2011)