Kim Do-Hyun (Jang Hyuk) právě získal právnický titul na nejlepší univerzitě v Koreji a mnoho firem se zajímá o jeho služby. Po několika letech práce v obchodním prostředí si uvědomuje, že více svou prací ztrácí, než získává, proto se rozhodne přijmout lépe placenou pozici. Yoo In-Hye's (Kim Hee-Ae) je prezidentkou jednoho známého fondu a učiní mu nabídkou, kterou nebude moci odmítnout. I když je to práce v utajení, na hraně zákona, odměna je příliš lákavá na to, aby se jí dalo odolat. (Vavča)
Na korejské poměry velmi upozaděná romantika, kupředu jde spíše akce. Příběh o jednom ambiciózním právníkovi, jemuž schopná burzovní makléřka nabídne vynikající budoucnost je velmi dobře rozvíjen a zpracován, nedochází ke ztrátě tempa. Není zde ani onen častý nešvar, že třetina minutáže dílů je navíc, nebo že poslední díly jsou natahované. Menší lapsy by se možná našly, ale pozitiva převažují, zejména herecké obsazení kde vyniká hlavní hrdina Jang Hyeok a v neobvyklé roli je k vidění Ho-jin Cheon (Viděl jsem ďábla, Daisy, Snow Queen), ale ani většina ostatních zde není pouze do počtu. Zejména mě dostala Kim Hee Ae jako makléřka Yoo In Hye, tak promakaná ambivalentní postava se často nevidí. Je zde v nevděčné roli i super bishík No Min Woo. Myslím, že série velmi dobře ukazuje morální bídu burzovního prostředí, způsob uvažování určité skupiny lidí, to že v dnešním světě je zlo dobře hmatatelné, ale jeho zdroj je téměř nedosažitelný, velmi špatně se s ním dá bojovat. Respektive dá, ale lidé jsou už dopředu demoralizování a nemají motivaci stavu odporovat.(25.6.2011)